ja som si donedávna myslel, že niesom žiarivý, ale ako som tak nedávno prišiel som až dosť, stačilo že spomenul nejaký zážitok či srandu zo svojím EX a ja som bol v koncoch a to sme si spolu ani nezačali
ja som dost ziarlil, aj ked som to nedal partnerke najavo...ked sa isla prejst so svojim ex...na druhej strane, ked sme sa rozisli a ona mala noeveho priatela, tak som sa bol s nou prejst aj ja
@16 akoze dakujem aj ja som Denisa hehe ale urcite nemas na mysli mna a k tej teme... tak ziarlim ale snazim sa verit priatelovi a ten mi stale vravi ze neni naco ale tak viete co sa hovori... kto neziarli nelubim a ja sa toho drzim
19 nie neboj nemyslim ale zdy ked to meno pocujem kypi vo mne zlc aj krv aj nervy je to ina denisa je na BIRDZ registrovana ale nechodi sem.. nastastie
hh ja som asi nie moc ziarlivy ...tak velmi malinko ano ...ale som toho nazoru ze mala ziarlivost musi byt ale zase velka je chorobna a vznikaju len problemy..ja som spokojny aky som po tejto stranke ...je to len taka zdrava ziarlivost ktora vyjadruje ze ti na tom niekom zalezi,ale nesposobuje zbytocne problemy
,,DOVERA JE ZAKLAD NORMALNEHO VZTAHU!" by som asi povedal
Ani jednu z partnerových bývalých našťastie nepoznám, ale keby som aj poznala, asi by som nežiarlila. Veď teraz je so mnou, vraví, že so mnou je ten najšťastnejší, tak na čo riešiť minulosť. Aj ja mám svojich bývalých a dokonca sa s nimi pravidelne vídavam, tak si neviem predstaviť, čo by bolo, keby sme na nich žiarlili.
Ja nežiarlim na bývalé, lebo s tými sa to skončilo, ale žiarlim na kopu iných pekných báb, s ktorými by sa to (hoci aj čiste teoreticky) mohlo začať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
,,DOVERA JE ZAKLAD NORMALNEHO VZTAHU!" by som asi povedal
Ja nežiarlim na bývalé, lebo s tými sa to skončilo, ale žiarlim na kopu iných pekných báb, s ktorými by sa to (hoci aj čiste teoreticky) mohlo začať.