Existuje este niekde nejake normalne dievca co nepije, nefajci a nekurvy sa? To uz nieje normalne. Kazde dievca co poznam je take. Zatial vynimku nepoznam.
Napríklad.. v živote nevypila ani kvapku alkoholu (ak nerátame rumové pralinky v ktorých je len esencia), v ivote si nepotiahla z ničoho v čom bol tabak..
ani ja z toho nic nerobim..a co mam z toho ? nic..nezabavam sa a furt som sama..krasa..zatial co vsetci chlapci behaju za tymi "skazenymi" takze sa ani necudujem ze je nas tak malo
ja nič z toho nerobím, som iná ako ostatné, ale podľa 99% ľudí v mojom okolí a ľudí, ktorých stretávam by som sa mala ísť dať liečiť, takže normálna určite nie som
fuha...od kedy byvam v trnawe ani ja som normalnu babu nestretla tu su same ku... cest vynimkam ,skazene mesto ...ale inac take baby existuju len treba poriadne hladat... a ked citam tieto komenty pochybujem ze by sa nejaka priznala ze je ku.. ale ked pozeram na niektorych fotky tak by som povedala ze ich tu je vela...
Samozrejme, že existuje. Lenže takýto typ ľudí sa venuje iným činnostiam ako vymetanie diskoték, preto je ťažšie ich nájsť...skôr ich nájdeš doma čítať knihu (áno, ešte stále existujú ľudia, ktorí v dnešnej dobe čítajú knihy a to radi) alebo realizovať iné veci, ktoré sa vymykajú nášmu súčasnému, umelo vytvorenému "normálu"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
@pubertslatinocelny a @h8u to vystihli
ale uch, @3
Napríklad.. v živote nevypila ani kvapku alkoholu (ak nerátame rumové pralinky v ktorých je len esencia), v ivote si nepotiahla z ničoho v čom bol tabak..
A ešte je tzv. nepobozkaná..
Takže anjeli ešte nevymreli.. @passarinho
@kolini nie v bare som max 5krat za rok a na disce tak 2krat..
@indifferentgirl ja som prikladom.. ale ja som odveci takze takych je malo
hlásim sa u súdruha Žinčicu
normálne dievča by som ani nechcel, vždy ma priťahovaly práve tie holky čo sa vymikajú normálu...
no pozor na hadie plemená