Už dlho sa zamýšľam či existuje láska na ďiaľku...? Stačí ľuďom vidieť sa raz alebo dvakrát do mesiaca? napíšte mi prosím svoje skúsenosti.. Rada sa novému dozviem
taky vztah by skor ci neskor skoncil lebo jeden z partnerov by si urcite nasiel niekoho z blizka....nema to zmysel radsej cakaj....vztahy na dialku su dobre akurat na trapenie
ide o to ako dlho ste spolu a preco musite byt odluceni. napriklad ak ste spolu uz dlhsie a zrazu ti priatel musi sa prestahovat za pracou tak ho nechas len tak lebo zrazu sa nebudete vidiet tak casto? blbost.. a laska na dialku ma klady aj zapory... takato tema tu uz raz bola btw
ja som sa videl s mojou ex kazdy druhy vikend a vydrzalo nam to osem mesiacov...ale je pravda ze to nie je nic extra byt tak malo s clovekom ktoreho lubis
2,5 roka, BA-ZA, prvy rok sme spolu mohli byt 1x za mesiac, teraz 2-3x. Je to tazke, ale ked vies ze to stoji za to tak sa to da zvladnut.... btw stale sme spolu...
Laska na dialku sa da prezit a moze aj fungovat, teraz je doba texniky.Nie je to nic moc ale vzdy lespie nez nic...ja takto fungujem s priatelom uz skoro rok...ja som v PO a on je v Irsku koli praci...je to tazke ale lubime sa.
Okrem toho co v zivote je lahke?
nelezieme si na nervy a ked pride tak sa nehadame lebo si vazime xvilky pre seba.
Druhou najobvyklejšou predstavou o láske je tá, že závislosť je láska. Psychiatri sa s ňou stretávajú denne. V najkrikľavejšej pdobe ju vídame u osôb, ktoré sa po rozchode s partnerom pokúsia o samovraždu, prípadne sa tým vyhrážajú, alebo sa ocitnú v ochromujúcej depresii. To, čo popisujete, je parazitizmus, nie láska. Ak potrebujete k svojmu prežitiu inú osobu, potom na tejto osobe parazitujete. Váš vzťah potom nie je otázkou voľby, nie je v ňom žiadna sloboda. Je to skôr nutnosť než láska. K láske patrí možnosť slobodne si vybrať. (M.S.Peck)
27. Ado21: hm, akože to mám niekoho ľúbiť a vôbec, ale vôbec ho k svojmu bytiu nepotrebovať? Trošku divné, nemyslíš? Diagnóza je diagnóza, ale v reále je to trochu iné.
Podla mna je to proste druh vztahu,je to hlavne o partneroch,pretože každý je v tomto trochu iný.Aj ja mám vztah,že som s chlapcom raz (výnimočne viackrát)za týžden,ale to len preto,lebo je z iného mesta a chodí zas úplne inam na školu,cez prázdniny to bude iné no už teraz to vidím ako mi začne liezt na nervy.. Myslím,že mi to takto celkom vyhovuje.Ked pár nie je spolu tak často,obaja sú si vzácnejší. Poznala som páry čo spolu vydržali týžden,max dva pritom,že spolu boli každý den.Ja osobne si neviem predstavit,že by som s chlapcom bola každý jeden den.Nemám rada páry ktoré bez seba nevedia vydržat,prestávajú sa kamarátit s bandou či zanievierajú rodinu.Príde mi to fakt ako ten "parazitizmus".
Ja mam priatelku ktora je odo mna 130 km nie sme sice spolu dlho, ale zatial to klape a myslim, ze ak ti nie si kurva a on kurevnik a mate sa radi a mate v hlave v poriadku a doverujete si moze to klapat uplne v pohode. Zalezi na ludoch...
...ja lásku na diaľku nemám, keďže od seba nebývame ďaleko,,,,ale ak niekoho ľúbiš, tak láska aj keď na diaľku určite vydrží....môj bratranec to s holkou takto ťahali dlho,,,a keby mám ja alebo môj priateľ odísť niekam preč, určite by som to neskončila len preto, že budeme od seba ďaleko,,,veď aj láska na diaľku môže mať svoje čaro,,,no nie? ...a držím palce všetkým, čo lásku na diaľku majú, lebo to asi aj tak nie je najlahšie....
láska na diaľku nie je nič moc... ide aj o to kto ju prežíva a kto je pre ňu stvorený kto dokáže byť verný a kto dokáže dôverovať...a aká veľká láska je medzi dotyčnými...ale ako sa hovorí láska aj hori prenáša
Ak niekto verí v lásku na diaľku tak je naivný. Je to hlúposť a v takejto láske neexistuje vernosť. Verný dokáže byť len ten kto v živote nemal partnera, nevyzerá dobre alebo je nebodaj mentálne zaostalí a zamiloval sa napríklad cez internet. Takých možno nájdeš ale normálny mladý ľudia s iskrou v žilách čo sa chcú zabávať na laásku na diaľku nehľadaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
par dni je to v poriadku ale ked sa dlhsie nevidate vsetko vyprcha...
takže dááá sa to...
Má to klady aj zápory ako asi všetko.
A závisí to ja od toho aká tá diaľka vlastne je...
Pokiaľ to nie je niekto z iného štátu, tak sa to ešte celkom dá.
Podľa mňa to netreba hneď odsúdiť, ale najprv skúsiť.
Každý má inú povahu a ak si dvaja veria, vedia
byť trpezliví a toleratní, tak problémy nie sú až také veľké...
Nevravím že je to ľahké, ale dá sa. A vydržali sme tento rok, o chvíľu sa k nemu sťahujem, tak už bude dobre.
Okrem toho co v zivote je lahke?
nelezieme si na nervy a ked pride tak sa nehadame lebo si vazime xvilky pre seba.
pride raz za 3 mesiace na nejaky tyzden...
treba si urcit priority a da sa vsetko
» cerven.blog.sme.sk/clanok-28874.ht...
A na nervy sme si absolutne neliezli, vtedy som si nevedela predstavit jeden den bez neho.
Ale teraz po case tomu ani ja nechapem