Existuje na korupcia na strednich skolach ? a kolko stoja asi skusky ?
takze na rok idem na streednu a zaujima ma ci mam sancu sa dostat na strednu 4 rocnu so sjl a bio z obidvoch predmetoch nic neviem .. ale uz teraz co su tam prvaci na tej skole mali tiez znamky take ako ja a primacie skuski urobili s : biologie na 2 a z s
áno pravopis ako tak viem , no len to som pisal rýchlo a s mobilu .
dostali sa tam aj väčší debili ako som ja - mali sto krát horšie znamky ako ja . a držia sa tam a maju sa dobre - teraz dosahujú velmi dobre výsledky ..
@lukaskosik@7 to preto, že pochopili, že učiť sa treba ak sa niekam chceš dostať, nie je to len o tom všetko si kúpiť (a navyše silne pochybujem, že by si si zaplatil všetky skúšky, alebo čakáš, že jedna stojí 5eur alebo ako?
@alex458 jaa som nepovedal že si tie skúšky chcem kúpiť ale to , že koĽko stoja asi prímacie skúšky na strednu školu a áno potom by som sa učil .. mne všetky predmety idu ale práve slovenčina a biológia mi tak tiež nejde a prímacie skúšky sa robi s tých predmetov
@alex458 to máš pravdu teraz ak ideš po hocijakej ulici v meste tak stretneš černocha alebo aziata ..
čo su základy zo slovenčiny a s biológie ?
a pokial viem ja tak mne spolužiak vravel , že vačšina príde za učitellom , a študent sa ho opýta , že či nevie s tým niečo urobiť , je to pravda , že t o niektorý aj tak robia ?
/ ale myslím na strednej škole /
ja som nepovedal že ju nemam rád ale práve s takýchto predmetov na mne učitelky " sedia " . áno som integrovaný a mám problemý s učením ale tie učitelky same sú pedagogovia a povedal by som že kdo každý kdo chce ísť s tejto školy na hoc jaku tak toho žiaka s toho predmetu strašne skúšaju . chápem , že stredna je tvrdšia ale aj tak práve nás by mali pedagogovia posuvať v pred a nie sa nám vysmievať e nič v živote nedokážeme .
@lukaskosik záleží od učiteľa, niektorí sa podplatiť nedajú a ked za nimi len tak prídeš už sa tam nikdy neukážeš
aj tak som nepochopila prečo ideš na strednú kde je biola number one, ked bežne potrebuješ na príjimačkách len slovinu a matiku (odborné školy berú odborné predmety ale tam si môžeš nájsť takú, kde sú skúšky z pretmetov, kde máš dobré známky, alebo ak máš talent ta niečo) nemusíš sa nutne trebať na zdravotnú alebo podobnú školu ak ti biola nejde
No ale k veci: ani ja nechápem načo chceš ísť na takú školu keď tie biola a slovina až tak nejdú...ale tak každého osobná vec že?....a k tomu podplácaniu: určite sa to nejako dá (nepoznám žiadneho raditela školy ktorý by sa nedal podplatiť),ale ja by som to nikdy nerobila...lebo čo ak sa to prevalí a všetci budú vedieť že si to TY a budú na teba ukazovať,posmievať sa ti atď?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
dostali sa tam aj väčší debili ako som ja - mali sto krát horšie znamky ako ja . a držia sa tam a maju sa dobre - teraz dosahujú velmi dobre výsledky ..
ľudia si radšej kúpia dobé známky namiesto toho aby makali, a pritom aj tak skončia hlupy jak tago niekde v stoke
uroveň Slovenska klesá tak rýchlo, že sa bojím čo tu bude o pár rokov
skúšky sú až v máji pokiaľ viem, to sa ešte stíhaš naučiť základy (na škole vás len strašia, že je to ťažké, houby vôbec nie je)
no koľko stoja, čím viac zaplatíš tým lepšie, riaditeľke podávaš 100večky a možno niečo poriešiš ale či je to dobrý nápad to neviem
inak.. prečo ideš na strednú školu kde sú príjimačky z bio ked ju nemáš rád?
foter nech ti zaplatí doučovateľa a nemusíš mať takéto mindráky...
čo su základy zo slovenčiny a s biológie ?
a pokial viem ja tak mne spolužiak vravel , že vačšina príde za učitellom , a študent sa ho opýta , že či nevie s tým niečo urobiť , je to pravda , že t o niektorý aj tak robia ?
/ ale myslím na strednej škole /
ja som nepovedal že ju nemam rád ale práve s takýchto predmetov na mne učitelky " sedia " . áno som integrovaný a mám problemý s učením ale tie učitelky same sú pedagogovia a povedal by som že kdo každý kdo chce ísť s tejto školy na hoc jaku tak toho žiaka s toho predmetu strašne skúšaju . chápem , že stredna je tvrdšia ale aj tak práve nás by mali pedagogovia posuvať v pred a nie sa nám vysmievať e nič v živote nedokážeme .
aj tak som nepochopila prečo ideš na strednú kde je biola number one, ked bežne potrebuješ na príjimačkách len slovinu a matiku (odborné školy berú odborné predmety ale tam si môžeš nájsť takú, kde sú skúšky z pretmetov, kde máš dobré známky, alebo ak máš talent ta niečo) nemusíš sa nutne trebať na zdravotnú alebo podobnú školu ak ti biola nejde
No ale k veci: ani ja nechápem načo chceš ísť na takú školu keď tie biola a slovina až tak nejdú...ale tak každého osobná vec že?....a k tomu podplácaniu: určite sa to nejako dá (nepoznám žiadneho raditela školy ktorý by sa nedal podplatiť),ale ja by som to nikdy nerobila...lebo čo ak sa to prevalí a všetci budú vedieť že si to TY a budú na teba ukazovať,posmievať sa ti atď?