@michallubusky ... prečo sa pýtaš ? ... ja mám aj dotyk. aj obyčajný (výsuvný) obe nokia .... no lepší je dotykový na surfovanie na nete ale mne sa napríklad aj lepšie (rýchlejšie) píše a ma aj kopu výhod ... no ak by som mal mať mobil len na prácu SMS , volania tak si dotyk. nekúpim (to by som volil nejaký odolný v mojom prípade )
ja som mal (a aete stale mam dakde v sufliku) nokiu E52 s klasickou klavesnicou a WiFi. Teraz mam Motorolu T180. Modernejsi mobil nepovazujem za uzitocny
@smajdalf neviem, príde mi to malé a vždy triafam vedľa a ide to omnoho pomalšie
@patofbc neviem, mne sa na to ťažko zvyka, kamaratkin iPhone som použivala tak dva týždňe, čo bola u mna a ked som bola na fb chate jaj ... .D som ho mala chuť oplieskať o stenu a zadupať
@beautiful-disgrace Zvykneš si na to, podľa mňa Ja som s tým tiež mal problém... Ale tak, na bratovom mám trochu problém, lebo má kapacitný displej... Ale odkedy som si na svoj stiahol novú klávesnicu, tak je to úplne v pohode
@beautiful-disgrace neviem čo musíš stlačiť, ale apple výrobky majú taký citlivý displej,že len priložíš prst a je to nie ako na nejakych nokiach ze musis stlaciť pomaly až tak že displej praskne
@patofbc hhhh prave to, že je to take citlive neviem, ja som chcela s qwerty klavesnicou, vrch mam dotykovy a je to super môžem si písať koľko chcem a posúvať, približovať, surfovať D bez toho aby som sa srala s dotykovým písaním, na ktoré si nedokážem zvyknúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Tu ich máš pár
htc desire Z ......ma sice aj dotykovy ale je tam normalna klavesnica
Nechápem čo vám vadí na dotykovkách ... keby ste si nekupovali lacne dotykove sračky tak by sa vam dotykovy displej nesprotivil.
Môj .. len vrch je dotykový.
Ani iPhone ani iPad sa mi nepáčili, je to na tom nepohodlné písať.
@patofbc neviem, mne sa na to ťažko zvyka, kamaratkin iPhone som použivala tak dva týždňe, čo bola u mna a ked som bola na fb chate jaj ... .D som ho mala chuť oplieskať o stenu a zadupať