Ahoj, ako by som začal...
V zivote som oslovil asi 20 dievcat, ktoré ma zaujali. Pred 50timi rokmi by každá bola rada, že o nich niekto prejavuje záujem a daného človeka by si dotyčná chcela udržať.
To všetko zmenili socialne siete. (Pokr. v komentári)
Na socialnych sietach totiž dennodenne chlapi píšu ako su pekné, lajkuju im fotky apod.
Keď sa dnes toto deje, následkom toho je to, že dievčata maju vacsie sebavedomie a vedia velmi dobre o tom, ake su pekne. Môžu si teda medzi mužským osadenstvom vyberať. Tym pádom, nie len ženám stúpne sebavedomie, ale aj chlapom klesne.
Niekedy si vyberal chlap, dnes si vyberaju ženy.
Čo ma ale zaskočilo po týchto 20tich ženach o ktore som mal záujem najviac - každá tvrdila ako jej nejde o to ako chlap vyzerá, ale ako je vzdelaný a inteligentný. Tak pozri, mam 149 IQ, zaujimam sa o veľa veci, neustále čítam a vzdelávam sa, športujem, 5 rokov som nemal ani kvapku alkoholu, nikdy som nefajčil, často mi ľudia hovoria, že tak úprimného ešte nikdy nikoho nestretli, vždycky hovorim pravdu a nikdy v zivote by som nedokazal nikoho podviest.
Tak kde je problem? Zeny vodu kážu a vímo piju. Ak chcete inteligentných, prečo si vždycky vyberiete hlúpeho Brada Pitta?
To nie je povyšenectvo. Každy sme v niecom inom dobry. Ide len o to, ako kazda hovori, ze chce inteligentného a ako jej nezáezi na vyzore a aj tak si vyberie presny opak ako dosledok tohto chovania som uviedol socialne siete z dovodu ktorych dnes spolocnost stavia hodnotu zeny nad hodnota muza.
Tak ako prepáč, ale keď si myslíš že každá žena len tak zbiera lajky, srdiečka a dickpic na nete tak sa dosť mýliš. Takže tvoja teória o tom, že im z toho stúpa sebavedomie ihneď padá.
Ak o tom náhodou nevieš ženy si musia veľmi dobre vyberať z patnerov, pretože im majú v pláne porodiť deti a pekne dlho s nimi žiť. Musia zvážiť množstvo povahových faktorov a áno rolu hrá an fyzická krása a ako veľmi sa im páči ten nápadník.
Aj keď pravdupovediac priemerná mladá žena nemá až toľko nápadníkov aby si mohla vyberať. Takže ak máš pocit, že baby o ktoré máš záujem ťa nechcú lebo si môžu vyberať tak buď sa pohybuješ v nesprávnom okruhu dievčat, alebo je chyba v tebe a tvojom správaní. Takže skús radšej popremýšľať kde robíš chybu ty.
A ešte poznámka k tomu čo bolo pred 50-rokmi: ty si akože fakt myslíš že to čo si napísal je pravda?
@marjy77
“keď si myslíš že každá žena len tak zbiera lajky, srdiečka a dickpic na nete tak sa dosť mýliš. Takže tvoja teória o tom, že im z toho stúpa sebavedomie ihneď padá.“
To som nepovedal, len tvrdím, že takmer každej žene na socialnej sieti dennodenne niekto vypisuje a tym pádom sa ten priemer sebavedomia u žien jednoducho zvýšiť musi. Predstav si to na sebe, nezvyšilo by ti sebavedomie ak by o teba každý deň prejavovalo záujem opačné pohlavie? Ja myslím, že áno.
“ty si akože fakt myslíš že to čo si napísal je pravda?“
Samozrejme Jedina socialna siet v tej dobe bol možno bar. Je uplne jasne, ze odvtedy sa ženam sebavedomie zvýšilo a mužom znížilo. To mi nevyvrátiš
@pandoras Výnimka potvrdzuje pravidlo. Ak by si išla na nejaku zoznamku alebo pokec tak si môžeš byť istá, že ti niekto napíše. Tam je tych zufalcov tolko, ze im úplne stačí, že si žena. Osobne tam nechodim, ale viem ako to tam funguje.
Ja ze máš 50 rokov... A ako píšeš more skúsenosti... No chudáčik....ze babám stúpla slava na sociálnych sieťach do hlavy... Tak asi ťažko... Keď je to skoro rovnaké lebo aj chalani majú pod fotkami lajky ... Sociálne siete život uľahčujú a ty z toho robíš jak keby to bolo monštrum a my by sme mali žiť v jaskyni...sa uvedom...ako chalanom z čoho malo asi tak klesnúť sebavedomie? Z toho ze ty si stretol baby ktoré ti nevyhovujú tak sa zdržiava v iných kruhoch... hľadaj.... A nie každá je taka... Tak isto nie kedy chlap je rovnaký... No chalani majú dosť vysoke sebavedomie.... Vid ty....
@clarise O slave som tiež nič nepísal. To vôbec nie je o stúpnuti slávy do hlavy, ale o zvýšeni sebavedomia a to je obrovský rozdiel. Taktiež nejde ani o lajky ako o správy, takže ma len chytaš za slovička a tvrdiš to, čo som nepovedal.
A že chalani maju velke sebavedomie? Ja sa na rozdiel od teba pohybujem v muzskej spolocnosti asi castejsie nez ty a viem velmi dobre, aky maju strach prejavit o zenu zaujem, pretoze si podvedomo myslia, ze na jej “krasu” nestacia.
@clarise “Tak veka šťastia pri hľadaní baby s rovnakým IQ”
Ďakujem, ale aby som povedal pravdu, tak IQ nepovažujem za nejaku megasilnu stránku, takže čo sa týka mojich preferencii, nehľadam dievča s vysokým IQ. Úplne stačí, že bude normálna.
@ikam00 no ešte som nevidela chalana ktory by sa triasol pod perinou z toho ze nedokáže osloviť babu... Však aj cez sieť sa dá... A prinajhoršom ho odmietne.. Sa uvedom v Európe je viac báb ako chalanov... Neviem co by si robil kedyze žiješ kde je bab menej ako chalanov to by už asi každá bola obsadená...
@clarise “Viac bab ako chalanov”
Musis zobrať, do úvahy aj to, že jeden chalan v priemere napíše oveľa viac babám ako naopak. To znamená, že v konečnom dôsledku ženy si môžu vyberať viac než muži, napriek tomu, že ich je viac.
Výška môjho sebavedomia sa od záujmu chlapov v živote neodvíjala (ale od úspechov v škole/práci, skrátka od dosahovania cieľov, ktoré som si stanovila, od zdravých vzťahov s rodinou/kamarátmi atď.). Osobne mi sú skôr lajkovanie a správy od cudzích chlapov nepríjemné, nakoľko za prvé viem, že podaktorí sa ''zaujímajú'' už len preto, že som žena (ostatné faktory nehrajú rolu a takto hádžu lajky každej) a po druhé keď sme pri tom oslovovaní, práve za počítačom je každý hrdina a také nechutnosti sú podaktorí schopní napísať, že sa hanbím aj za nich. O pokrikovaniu na ulici ani nehovorím, to je ten najprízemnejší spôsob ''oslovenia'' aký môže byť. Je to mimoriadne detinské a z takýmto nezrelým človekom by som v živote nič neriešila. To isté oslovovanie na party. Myslíš, že ten chlap vyzerá dobre keď sa spitý na bomby dotacká k babe a s takým slizkým z alkoholu sebavedomým úsmevom ju tam začne ošahávať a tlačiť sa na ňu, lebo už len preto že je chlap tak sa má holka posrať od radosti, že? Aby som to zhrnula, v dnešnej dobe prejaví oveľa viac chlapov záujem aj vďaka internetu, lebo v online svete sa cítia istejší a majú viac guráže. Akurát, že 90% takýchto prípadov si akurát ventiluje svoje perverzné chúťky, v realite by sa k niečomu max. ožratý na diskotéke odvážili. Ináč sú to deti. Normálne žena sa zameriava na celý súbor kvalít (povaha, inteligencia, vzhľad, zabezpečenie...). Každý z týchto bodov nejako súvisí s ďalším a ak sú pekne v rovnováhe prípadne sa dobre dopĺňajú, tak je to vyhrá. Napísala som tam aj zabezpečenie a nie, nie som zlatokopka. Od 17tich nežijem s rodičmi a starám sa o seba sama. Snažím sa sama posúvať ďalej, chcem sa niekam v živote dostať a niečo vybudovať. A áno, toto očakávam aj u potenciálneho partnera, nechcem milióny na jeho konte, ale aspoň snahu a ambície robiť so sebou niečo. Ďalej povaha zohráva dôležitú rolu, dôvtip, pokora, nadhľad, zdravé sebavedomie. Taký ten dobrý vibe, čo z človeka celkovo vyžaruje. Znakom vysokej inteligencie je aj to, že to nepotrebujem vytrubovať všetkým naokolo A hlavne, pokiaľ ten človek nie je spokojný sám so sebou, v živote nebude šťastný vo vzťahu.
Netlač na pílu skrátka, užívaj si slobodu, pracuj na svojich cieľoch a snoch a ono to príde ani sa nenazdáš. Držím palce. Určite však nevyplakávaj po internetoch a keď si taký úžasný, ako sa prezentuješ, tak nemáš predsa dôvod zúfať
No vidis, tak IQ je asi dostacujuce. Len asi bude treba zapracovat na social skills. IQ a vzdelanie su fajn, ale stale malo na to, aby si s niekym vybudoval vztah a to snad akykolvek, aj kamaratsky.
@ikam00 no máš smolu... Mal by si sa vrátiť ku knihám aby ti nejaká vedomosť neunikla... Pre istotu.... Knihomol....vyzera to ze si nudný tak si tu z toho nevylievaj komplexy...ze ta žiadna nechce...keď chceš žiť s 20 ženami tak sa daj na islam. Ale tak potom neviem ci by si zvládol tolk svokier
@dwarvax Oceňujem tvoju kritiku a aj s tym čo píšeš súhlasim. Ale ja kamarátov mam. To IQ je len číslo. To neznamena, že nechodim von s kamaratmi a cely deň si riešim rovnice niekde doma v kute
@kalliopea súhlasim, ale na pár veci by dom zareagoval:
“Znakom vysokej inteligencie je aj to, že to nepotrebujem vytrubovať všetkým naokolo “
To je len tvoj vlastný pojem slova “inteligencia”. Ak sa pozrieš do slovníku, tak tvrdí sa tam niečo iné.
“A hlavne, pokiaľ ten človek nie je spokojný sám so sebou, v živote nebude šťastný vo vzťahu. “
Spokojný so sebou nikdy nebudem, pretože každým dňom na sebe pracujem a bavi ma strašne veľa veci, v ktorých chcem uspieť.
“Určite však nevyplakávaj po internetoch a keď si taký úžasný, ako sa prezentuješ, tak nemáš predsa dôvod zúfať “
Tu ťa musim opraviť. Nejedná sa o vyplakavanie. Skôr ma len zaujíma, či tu nejake dievča napíše to, o čom som hovoril v uvodnej sprave. A okrem toho si myslím, že je ľahšie najsť niekoho sem ako na nejakej zoznámke. Čo sa týka teórie pravdepodobnosti, tak sem je to lepšia voľba
No v skratke chcem povedať, že sa tu určite nevyplakávam. Nie je to tak, že by som teraz nutne potreboval nejake dievča, inak sa mi zruti cely život. Mam toľko aktivit, že sa nenudim
@marcello1111 o IQ som napísal 2 poznámky:
1. Napísal som o IQ preto, aby som mohol poukázať na to, že mi ženy najprv hovorili, že hladaju inteligenteho a vybrali si vzdycky presny opak
2. Písal som o tom, že IQ je len číslo. Vytiahol som ho len z dôvodu uvedenom v prvom bode. IQ pre mňa v skutočnosti nič, čim by som sa chcel chváliť
Si nudný knihomol... S tým nič nenarobis... Ze poznáš znenie každej knihy keď v živote ti to je na nič... Ale aj taky sú co poznajú ucenicce na spamat..
Tu nejde o sebavedomie, ani o počet lajkov na ženských profilovkách. Ide o to, že žena objavila svoju hodnotu. Zistila, že nemusí sa vrhnúť na prvého chlapa, ktorý jej povie ahoj, a žiť hned s prvým debilom, ktorý vojde do dverí.
Btw, napríklad mne ked niekto cudzí napíše, že som pekná alebo niečo, čo si vyššie spomenul, tak na tú správu ani nereagujem
@alex458 musim uznať, že si ma opravila správne. Ale zase z tych ludi co ti napišu môže byt 10% normalnych a z tych si potom vyberes najvhodnejsieho, nie? ale v podstate chapem, co tym myslim a suhlas.
No, je niekoľko možností prečo ti nejde nájsť to "normálne dievča" (a že z toho popisu je takých dievčat fakt pokkt)
1) si kkt
2) si príliš škaredý a nesnažíš sa s tým nič robiť
3) si príliš divný, pôsobíš ako creep
4) nevieš sa zo ženami rozprávať tzv. pôsobíš ako creep alebo kokot alebo zúfalec
5) oslovuješ ženy, ktoré nemajú dôvod ťa chcieť (tzv. mimo ligu?) alebo presne ten typ, ktoré ozaj radšej zvolia hlúpeho muža
(som normálne prekvapená, že som dnes takáta milučká a netrollím... lebo ten úvodný text je ozaj na grcanie)
@ikam00 závisí od toho, čo mi napíšu. Ja napríklad vôbec nereagujem, ked mi niekto napíše len "ahoj" a nič k tomu, alebo mi rovno napíše niečo ako "si pekná, podme von" celkovo si nevyberám ľudí z internetu do môjho osobného života.
a nie, neexistuje na svete normálna žena. Všetky sú vadné. Všetci zadaní muži sú hajzlíci a Bradovia Pittovia a ty si lietadlo
Taký jeden ujo napísal "Ak si príliš často so svojimi problémami sám, tak ty si ten problém." Skús sa nad tým zamyslieť, že čo robíš zle a neodsudzuj hneď všetkých na svete.
@lafiziq Ja nikoho neodsudzujem, len hovorim svoje zistenia. Nazor na vysledky tychto zisteni som predsa nevyjadril tzn. Nemozes vediet, ci to chvalim alebo odsudzujem
@nats Nepotrebujem sa chvaliť vyškou IQ. Si pozri uvodnu spravu, kde som to IQ napisal z konkretneho dovodu. A IQ uz dalej vytiahol niekto iny. Ale chvalit sa tym nepotrebujem a vazne je to len cislo.
@delica Myslím, že je to bod 2 ak na to idem vylučovacim systémom. Kamarati ma často volaju von a aj s nimi chodim a komunikácia mi nerobi problem, takže vychádza mi len ten bod 2.
@59 tak to je menné, skús sa snažiť teda vylepšiť svoj vzhľad (a možno len účes, oblečenie...) a možno viac svalovej hmoty?
ale zamysli sa ešte raz aj nad ostatnými bodmi, úvodný text kde ženy majú byť akože rady ked niekto ako ty o ne prejaví záujem je poriadne smutný. Plus ak si myslíš, že si škaredý, môže to byť aj posledný bod ak oslovuješ neúmerne pekné dievčatá.
@delica vďaka za radu, avšak:
“ked niekto ako ty o ne prejaví záujem je poriadne smutný“
To som este nikdy neurobil. Vzdycky sa snazim byt co najpozitivnejsi
“Plus ak si myslíš, že si škaredý, “
Nikto mi to nepovedal, takze si to nemyslim. Myslim si to len na zaklade vylucovacieho systemu z tvojich bodov.
@61 "úvodný text, kde ženy majú byť akože rady ked niekto ako ty o ne prejaví záujem, je poriadne smutný"
iq149? však si vystrihol pol vety a zmenil tak jej význam. Oh god. (neboli tam správne čiarky, ale nečakala som toľké nepochopenie jednoduchého textu)
Osobne si myslim, ze vacsi problem, nez to, ze si skaredy (co neviem, ci naozaj si) je mozno to, ze s nimi nevies komunikovat. Budovat si vztahy kamaratske a vztahy partnerske je imho fakt rozdiel. Takze to, ze sa ti dari jedno, neznamena, ze sa ti bude darit aj druhe.
@ikam00 prepac, ale neda mi to. Tvrdis, ze sa nepotrebujes chvalit vyskou svojho IQ a uvedies to hned ako prvu informaciu o sebe, aj ked je to absolutne irelevantne a cislo same o sebe o tom, aky si vobec nevypoveda. Dalej tvrdis, ze ostatnych neodsudzujes a nevyjadrujes k nim nazor, ale pri tom si hned v prvom prispevku napisal "vždycky vyberiete hlúpeho Brada Pitta". Toto nie je teda tvoj nazor/odsudzovanie bez toho aby si danych ludi co i len trosku poznal ?
@delica momentalne som na ceste a rychlo to citam. Ciaky tiez teraz moc neriesim ani diakritiku ako mozes vidiet.
Okrem toho gramatika s velkostou IQ nema absolutne nic spolocne
@thinkaboutjustice
Uz som to pisal milionkrat. Tato informacia nebola jedina a preto som ju napisal ako prvu, pretoze predtym som napisal, ze zeny tvrdia ze chcu inteligentnych, takze IQ som uviest musel.
A na toho Brada Pitta to sice doslovne nebolo, ale tie o ktore som mal zaujem si vybrali hlupeho. Len to som tvrdil. A to nie je ziaden nazor. Je to fakt. Tym nehovorim ze kazda je taka. Narazal som na konkretnych 20 dievcat
Nechcem sa tu s kazdym chytat za slovicka. V skratke - davam do vecera vyzvu nech dievca, ktore som zaujal mi bud napise sukromnu spravu alebo zanecha koment s akymkolvek kontaktom. Zajtra rano sem napisem vysledok a ti ostatni mozete skusit si tipnut do obeda 12:00 Kolki mi napisu. Víťaz súťaze obdrzi fotku s autogramom
@ikam00 Hodnotu IQ si ozaj uviest nemusel, pretoze svoju inteligenciu nedokazujes cislom na papieri, ale spravanim v jednotlivych situaciach, kazdemu je uplne jedno ci tam mas 110, 125 alebo 149
@thinkaboutjustice Tie jednotlive situacie su prave aj na tom papieri. Kolko rieseni dokazes nast atd. Kazdopadne uz niekolkokrat som povedal, ze to cislo neznamena absolutne nic.
Co je vlastne myslene tym, ze niekto hlada niekoho inteligentneho... Pochybujem, ze to znamena, cim vyssie IQ, tym lepsie. Najskor to ani nie je myslene uplne doslovne. Tiez casto hladas niekoho na rovnakej vlne, s rovnakymi hodnotami, cielmi, zalubami, nazormi.... Mozno si skor nesplnil tieto parametre.
Ja ti v mene všetkých nezadaných dievčat ďakujem.
Zasa raz sa potvrdilo, že by sme radšej umreli samé s kopou mačiek ako sa vláčiť s človekom, ako si ty.
Akože tvoje osobnostné predpoklady a vlastnosti bokom, k tomu tu už blo povedané dosť.. ale neviem sa zbaviť pocitu, že ty k tomu pristupuješ ako k nejakému "honu na dievča" alebo čo. Som najprv myslel, že kto vie koľko máš rokov, že už máš za sebou 20 neúspešných pokusov s babami, a ty si pritom taký sopel mladý.. Tak isto aj toto celé tvoje vystupovanie tu, normálne mám pocit, ako keby si si nastavil deadline, že dovtedy musím nájsť novú babu a hotovo. To takto nefunguje.. a čím viac sa za tým budeš plašiť, tým skôr narazíš na tie nesprávne baby.
@ikam00 fakt sa nezviknem hádať online, ale ty si akurát tak myslíš, že kvôli nejakým sociálnym sieťam je ženy ťažšie dostať. Ale takto to nefunguje. Ženy sú presne rovnaké ako pred 50 rokmi a nemajú nič so soc. sieťami. Ako sorry, ale to len ty zo seba robíš chudáčika a zvaľuješ vinu na niečo iné ako na seba. A keby to aj tak bolo, čo ťa trápi aké majú ony sebavedomie v priemere keď ty nechceš randiť so všetkými, ale iba s jednou?
ti jebe? ked zena povie ze chce inteligentneho neznamena to hned, ze chce astrofyzika s IQ na hranici geniality ale normalneho chlapa, ktory triezvo premysla a uvazuje, je s nim sranda, nepovysuje sa, nie je arogantny, vie sazasmiat sam na sebe, nie je zadubeny, ma nejaky ten rozhlad, je s nim dobra rec a nehovori skaredo o inych zenach. ty mas na mile daleko a zial ani to IQ ti nepomoze.
Heh, ale chlapi na tom vlastne nie su o nič lepšie! Takže by som to až tak na tie dievčence všetko nehadzal.
Nuž, z mojej strany sa skôr len sťažuješ, ale to ti moc nepomôže.
Po prečítaní ostatných komentov: nemysli si, že po tom ako si sa prezentoval v tomto fóre ti aj nejaká baba odpíše
Aj keď si aspoň nemyslím že si nudný, alebo nevieš komunikovať s babami, skôr je problém v tvojej povahe a v tom ako vnímaš svet, v 19-tich by si o tom už mal mať trochu iné predstavy
Odprezentuješ sa tu ako ultrakokot a keď ti napriek tomu, že si ultrakokot, nenapíšu babenky, tak to vezmeš, že tvoje ultrakokotie teórie o ženách sú pravdivé
Aj kvôli tomuto ešte Birdz "žije" a bude žiť, ak tu bude viac takýchto príspevkov ...preto len tak ďalej, ale ja radšej nekomentujem a prenechám to ženám nech môžu spokojne dýchať so svojou pravdou
Od @nats si dostal radu nad zlato, no ignorujes to.. ak takto reagujes stale, no sak co, si bystry, kto ti co ma radit, tak sa necuduj ze si sam... a celkovo k tomuto celemu foru..
Ludia sa ta snazili nasmerovat
Vsetko popieras, kritizujes, hladas jak ich odbit
Vela hucis malo pocuvas
@pandoras aj ja si myslim, ze si ňuňu, uz tu mas dvoch.
úplne na 100% sa stotožňujem s komentom @79
nie je nič horšie ako chalan, ktorý chce mať silou mocou babu, z toho srší tak neskutočne zúfalstvo a ver mi, že ženy to cítia a dosť ich to odpudzuje a ešte si dá požiadavky typu "múdra, číta knihy, nefajčí", len aby sa nepovedalo, že je až taký zúfalý, že vezme všetko, čo má medzi nohami vagínu, pričom nakoniec aj tak vezme prvú, ktorá ukáže aspoň nejaký záujem
ps: pripájam svoj skromný tip, podľa mňa ti tiež nikto nenapíše.
ps2: napíš wistingherovi, určite si budete rozumieť
Dík vsetkym za reakcie. Pozeram, ze toto forum je top v tomto týždni a 2. v mesiaci sranda no. Ale neberte ma nikto zle, ved sa da diskutovat aj slusne. Tu ani nejde tak o mna ako o to “revolučne” zistenie. Som proste zvedavy ako to cele dopadne
Takto ti poviem.. myslíš že láska je o tom, že športuješ, nepijes, nefajciš alebo máš vysoké IQ?? Láska je o tom nájsť spriaznenú dušu, niekoho s kým ti bude super a s kým si budeš rozumieť. Máš to veľmi pomýlené, ak si myslis že vymenované veci ti nejako pomôžu v nájdení vzťahu. Samozrejme ak chceš babu, ktorá tiež nefajči, nepije a podobne tak to je skvelý základ.
Ja poznám kopec chalanov s vlastnosťami ake si vymenoval, ale čo z toho keď si nerozumieme? Keď su úplne na inej vlne??
Takisto neexistuje žiadne "normalne" dievča a netuším odkiaľ berieš tie frázy, že ženy hľadajú inteligentných a na vzhľade im nezáleží.. príliš zovseobecnujes a takisto zovseobecnujes aj seba.
2. v mesiaci zatial, nebojsa to este zachvilu bude aj 1. v mesiaci a keby bolo aj v roku tak stavim boty ze aj tam sa to dostane na prve miesto, ale ja tu mam aspon biznis s popcornom, to je jak keby ludia isli do kina na premieru filmu teraz.
Neskutočne sa vyžívam v takýchto fórach. Páči sa mi, ako ťa všetci skritizovali. Náhodou mne si veľmi sympatický. Ako to tu opísali, že si povýšenecký, ja som taká istá. Tiež sa s nimi budem hádať do krvi, keď si mám presadiť svoju pravdu. I see your point. Pripomínaš mi dve osoby. Ide ti dobre medziľudský kontakt? Nemyslím si. Všetko, čo si napísal, dáva zmysel, ale napísal si to tak, že to ostatným príde neskutočne zlé a že fakt je chyba v tebe. Nehovorím, že s nimi nesúhlasím, ale ani, že súhlasím s tebou. Prečo sa vlastne snažíš si niekoho nájsť? Netráp sa, máš celý život pred sebou a kašli na nejaké hľadanie. Týmto spôsobom si nájdeš akurát tak nesprávnu. Ale ja nie som v pozícii radiť niekomu, ako si niekoho nájsť, lebo moje rady sú nanič.
A k tomu, že robia niečo iné, ako hovoria. Nie je to tak celkom pravda. Všetko záleží na tom, ako sa pozeráš na tie slová. Tvoje fórum je toho dokonalým príkladom. Napísal si to tak, ako to vidíš. A je dosť možné, že účinok tvojich slov nie je taký, ako by si si želal, len to nevidíš. Pôsobí to útočne. A tvoje reakcie tiež. Myslím si, že ti to je jedno, lebo si dal zo seba, čo si chcel. Nech si ostatní myslia, čo chcú a ty sa budeš venovať tomu, čomu chceš.
@riddiculus Velmi pekne napisane a neda sa mi inak nez s tym suhlasit. Ak ti to urobi radost tak si zatial prva osoba na birdzi, ktora mi prisla sympaticka
Teda len ohladom tejto veci, nepoznam ta, tak zvysok posudit neviem.
som z toho normalne v pici co si napisal ...konecne nieco realne kamo napisal si to uplne perfektne !!! aspon vidis aka je to vysoka psychologycka hra na ludi cez ten net .... urobili zo zien vystavne kusy ako v bordely ked si vyberas a zeny to na jednej strane nenavidia a na druhej strane to miluju lebo sa rady predvadzaju maju to v krvi a chlap zase nechce na zenu pozerat jako na kus masa ale na druhej strane musi ked pomaly kazda vystavuje kozy a zadok ako tuna jedna ale 30 rocna totalne na smiech furt len v leginach a plavkach, spodnom pradle a proste jak decko v skolke pritom v jeje veku uz by mala byt rozumna a mysliet na rodinu ale to vies to dnesne progresivne myslenie ... (vynechavam porono to je debata na ine pisanie!!!) proste s tym sexom dnes je to ako sport cim viac tym lepsie vytraca sa tam ta jedinecnost a intimita uz ide len o nejake pribehy pre kamaratov frajerinu v horsom pripade len urobit sa dakujem dovy... verim ze ak pockas pride do tvojho zivota ta spravna ... vyberaj si z tych ktore uz pracuju idealne niekde vo fabrike niesu namyslene chapu ze peniaze sa musia tazko zarobit a maju zaujem o nieco dlhodobejsie to je moja VIP rada .. najdi babu poctivo tvrdo pracujucu nie taku co studuje alebo dostala po znamosti dobreho fleka to je najviac zmagorene a namyslene
@palec223 mas pravdu aj ohladom tej sexualnej stranky. Kebyze vezmeme priemerne dievca do doby za socializmu tak by bola oznacena za ku*vu. A aj viem preco sa tak obliekaju. Je to tym, ako sa prezentuju celebrity a rozne reklamy. Pornografia je dnes vsade. Nejaka vyraznejsia, ina menej. Potom nie je ani divu, ze najvyhladavanejsie stranky na nete su prave tie s pornografickym obsahom To vsetko vplyva na dnesnu modu, aj ked si to neuvedomujeme.
@riddiculus takze nevravis, ze z birdzakmi nesuhlasis (takze suhlasis) a nevravis, ze s nim suhlasis (takze s nim nesuhlasis) a ten inteligentny obor si ta este aj oblubil, ze si mu simpaticka.. zatial co druhi mu radia co a jak, tak tych ma v prdeli
@ikam00 kamo som prekvapeny ..... myslel som ze su tu len teple duhove deticky ale ty sem tusim vobec nepatris ..... pisal som ti spravu ... si na dobrej ceste zbadat toho obrovskeho slona v obyvacke ktoreho kazdy ignoruje
No do piči Ani som to celé neprečítal Sa mi nechce, ale ste ma nepotešili dievčatá Najskôr na mňa sedí z toho čo ste napísali ako dôvody mrťe A to mám už 36. No nič, budem si teda zvykať na moju divnosť a škaredosť aj ja. Idem si dať aspoň Ejla Neskôr to dočítam, som sa celkom pobavil
"...športujem, 5 rokov som nemal ani kvapku alkoholu, nikdy som nefajčil, často mi ľudia hovoria, že tak úprimného ešte nikdy nikoho nestretli, vždycky hovorim pravdu a nikdy v zivote by som nedokazal nikoho podviest..." si proste nudný, máš hentotamto, ale chýba ti charizma, to som si len prečítala, čo si napísal. nemáš žiaden drive, šarm, čo ti mám na to povedať? get your shit together a nerev
Hneď keď som videl to "149 IQ" tak mi bolo jasné, že ľudia tu z toho budú robiť drahoty, že si namyslený a kokot DD Podľa mňa nie si kokot, napísal si to úprimne, proste si len skonštatoval situáciu ako ju vidíš. Ale to, že máš vysoké IQ ešte neznamená, že vieš dobre komunikovať/pracovať s ľuďmi, tuším, že aj na to je nejaký EQ koeficient.
Zober si problém "Nice guys". Aj to tu myslím bolo niekde rozoberané nedávno. Ženy sa na teba nebudú lepiť len kvôli tomu, že si nice, chápavý, športuješ a si inteligentný. Musíš byť niečím svojský, rozhodný, zaujímavý. Inak si len taký ľudský template, prázdna Áštvorka, ktorá čaká na vyplnenie. A ľudia okolo teba to vidia a cítia. Musíš sa trochu otvoriť a nebáť sa byť divný a svojský, pretože pokiaľ v sebe všetko skrývaš, tak si navonok úplný nikto. A myšlienky ti nikto čítať nevie
Inak.. čudné, že na mobile mi nejde načítať táto 2. strana, keď som si chcel prečítať kto mu čo napísal.. ...na noťasi načíta dobre ...zišlo by sa prekopať celý birdz, vychytať muchy a systémové chyby, aby to aj na mobile ukazovalo rovnako
@kerrang
To nie je mucha, to je fičúra! Birdz v tebe plánovite prebúdza zabudnutú detskú túžbu po objavovaní sveta a keď ju v sebe znovuobjavíš, na noťasi zistíš, že v riadku, kde je adresa stránky, stačí za "html" dať lomítko a dvojku. A zaujímavé, že z druhej na prvú sa dá dostať už aj na mobile len jedným klikom. Asi ako odmena za vyriešenie rébusu
@ninkabezpinka What?! ...neviem či si buď nejaká maxi inteligentná alebo si si dačo šľahla (skôr to druhé), ale myslím, že tomu tvojmu "výroku", čo si sa mi snažila povedať ti nerozumie asi ani ten najmúdrejší Šalamún
Wááu, no ja zjem boty dneska, čo to je za deň tu... či to bolo ešte včera? ... áno a hen aj druhú stranu to má... to som ešte nečítal...
Pekne sa tu zase birdz ukázal. Myslím, že vám povedal jasne, že IQ uviedol evidentne iba preto, že ho pozná a spravil si nejaký blbý test. Evidentne Clarise rada ponižuje všetkých, ktorí nie sú podľa jej gusta. A s ňou aj komplet celý birdz. (česť výnimkám)
Radi sa púšťate do iných, pretože vám to dáva pocit, že sa niekto má horšie, a vy sa máte lepšie, aj keď vy nie ste tí "dokonalí". Za to potlesk
Niekto ma tu dokonca aj spomenul. Plusový bodík za vnímanie +
A teraz k téme. Množstvo dievčat, si našla partnera skrz kamarátov kamarátiek/kamarátov, keď vyšli niekam von. Ďalšie množstvo cez internet a po siahodlhej komunikácii (áno, musí padnúť jackpot a musí ti odpísať najprv a potom si aj musíte mať čo povedať - ala záujem z oboch strán) sa stretli a dali sa dokopy. (ako? neviem. Asi sa spýtal"Budeš so mnou chodiť?", alebo jej dal francuzáka )
Skús očný kontakt, pred oslovením. Ale to musí byť miesto kde sa opakovane stretávate. ... ak ide iba o náhodné oslovenie na ulici, tak to musí byť niečo, na čo sa chceš spýtať. Povedzme. zámienka. ... Alebo nejaký trik. ... pamätám si jedno video, ktoré som videl s takýmto trikom. A bolo to dosť detinské ale aj vynaliezavé a dostal čo chcel (kontakt na ne) ...
Ale keď chodíš von s kamarátmi, tak by to nemal byť taký problém... teda ak nie sú rovnakí ako ty. Potom to problém bude a tadiaľto cesta nevedie.
Ako niekoho spoznať... to musia byť náhodné situácie. Krátka konverzácia keď cítiš, že je to fajn, a odvaha si pýtať kontakt.
Prípadne potom v práci.. na brigáde.. ..s kolegami pokecáš ľahšie a máš zámienku, pracujete spolu napr. ... A to už sa dá keĎ sa chce
V škole je to také nič moc, aj keď ti chodí okolo nekonečno možností, každý si hľadí svoje a väčšinou nerozmýšľa nad niečim takým. Čiže znova, len na nejakej akcii, lyžiarsky? ... spoločná telesná ? ... bývaš v intráku a spolubyvajuci sa išli ožrať a ona je na tom podobne vo vedlajšej izbe...
to už vymýšľam ale celkom reálne situácie to sú.
1. Zamienas si podla mna sebavedomie s egom. Pretoze sebavedomie nestupne na par blbych like na soc sietach. Ego moze...
2. Ani vtedy, ani teraz zeny hned nevlhnu z toho, ze o nu hocijaky chumaj prejavi zaujem. Do toho, ci niekoho zaujmes alebo nie spada vela faktorov. Medzi nimi su aj fyzicke aj ked dolezitejsie su psychologicke, charakter, vyzarovanie danej osoby, vyjadrovanie sa, spravanie. Casto sa mi stalo, ze ma zaujal navonok nepritazlivy muz svojou charizmou....
3. Mas 19 a oslovil si 20 zien... Zrejme nie si moc vyberavy co znaci ze tiez asi zrovna nemas moc co nabiiidnout
4. Aj ti daka na inzerat napisala? Lebo je takym stylom napisany, ze to skor kazdu zenu odradi....
5. Moja rada znie zniz si ego a zvis sebavedomie.
Nevyplakavaj, aky si uzasny ale zeny su tak hlupe ze ta ziadna nechce.
Trikrat si precitaj co pises nez to zverejnis, ci su take nazory ok a ci to nie je jeden z dovodov, preco nemas frajerku. Pretoze vyznievas dost ako idiot, a na to ziadnu normalnu babu veru nezbalis
@ikam00 Mam pre teba jednu smutnú správu. Nie, normálne dievča neexistuje. Keď tak pozerám na tvoje fórum, tak sa ta opýtam, či pri prvom kontakte s devočkou nerozprávaš príliš veľa vecí, ktoré sa hodia aj na potom ak by ste si padli do oka? Je možné, že si to neuvedomiš a to ju možno "odplaši" alebo komunikácia. Asi v tom vidím problém. Popis je vhodný skôr na zoznamku, pre ženu, ktorá si rovno hľadá manžela . Je to pekne, že čítaš, nefajčíš, pripadne ak stretneš takú s vysokým IQ a budete mat podobne vedy o ktoré sa zaujímate, tak sa to môže uberať dobrým smerom. Skus sa skôr pohybovať tam kde si rad, alebo byť v oblastiach, kde sa vyžívas a srší z teba šťastie, pokoj, pozitivita. Mam na mysli oblasti s kontaktmi kde nájdeš knihy, výstavy, proste aby si prišiel do kontaktu s ľuďmi. So sociálnymi sieťami tvoje trápenie nemá nič spoločné. Prajem veľa šťastia. Čo čítaš, odborné alebo prózu ?
Ach, to je tak trochu blbosť, tá prvá časť tvojho príspevku. Stačí si vygoogliť niečo na spôsob "why are women more picky" a jedna z vecí ku ktorej sa človek zaručene dostane je niečo typu "One of the most fundamental principles of evolutionary psychology is that women are much more selective than men in their mate choice. Because women pay far greater reproductive costs by making the wrong choice, women have been designed by evolution to be more cautious and choosier than men in mate selection. " I keď zrovna v článku kde toto spomínali, to nebolo zas jednoznačné. No myslím si, že logicky... ženy boli vždy vyberavejšie. Čiže nemá zmysel zrovna nad týmto plakať, chyba bude inde.
@lenkaska1 No a práve to otáčanie obrazovky mám vypnuté, lebo niekedy si to otáča ako chce a to mi vadí.. ...ja som zvyknutý skôr na výšku používať mobil, no aspoň viem kde sa skrýval problém ...ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
129 komentov
Keď sa dnes toto deje, následkom toho je to, že dievčata maju vacsie sebavedomie a vedia velmi dobre o tom, ake su pekne. Môžu si teda medzi mužským osadenstvom vyberať. Tym pádom, nie len ženám stúpne sebavedomie, ale aj chlapom klesne.
Niekedy si vyberal chlap, dnes si vyberaju ženy.
Čo ma ale zaskočilo po týchto 20tich ženach o ktore som mal záujem najviac - každá tvrdila ako jej nejde o to ako chlap vyzerá, ale ako je vzdelaný a inteligentný. Tak pozri, mam 149 IQ, zaujimam sa o veľa veci, neustále čítam a vzdelávam sa, športujem, 5 rokov som nemal ani kvapku alkoholu, nikdy som nefajčil, často mi ľudia hovoria, že tak úprimného ešte nikdy nikoho nestretli, vždycky hovorim pravdu a nikdy v zivote by som nedokazal nikoho podviest.
Tak kde je problem? Zeny vodu kážu a vímo piju. Ak chcete inteligentných, prečo si vždycky vyberiete hlúpeho Brada Pitta?
Každopádne ma teraz napadlo, že to skusim aj tu
Mam 19 rokov.
Som zvedavy, či sa tu vôbec nejaky komentar objavi
Možno by si to mal s kamošmi tiež skúsiť, páčikovať si veci navzájom.
Baby ti tu očividne radšej ani nenapíšu aký si kokot, aby si to náhodou nezobral ako prejavenie záujmu.
Ak o tom náhodou nevieš ženy si musia veľmi dobre vyberať z patnerov, pretože im majú v pláne porodiť deti a pekne dlho s nimi žiť. Musia zvážiť množstvo povahových faktorov a áno rolu hrá an fyzická krása a ako veľmi sa im páči ten nápadník.
Aj keď pravdupovediac priemerná mladá žena nemá až toľko nápadníkov aby si mohla vyberať. Takže ak máš pocit, že baby o ktoré máš záujem ťa nechcú lebo si môžu vyberať tak buď sa pohybuješ v nesprávnom okruhu dievčat, alebo je chyba v tebe a tvojom správaní. Takže skús radšej popremýšľať kde robíš chybu ty.
A ešte poznámka k tomu čo bolo pred 50-rokmi: ty si akože fakt myslíš že to čo si napísal je pravda?
“keď si myslíš že každá žena len tak zbiera lajky, srdiečka a dickpic na nete tak sa dosť mýliš. Takže tvoja teória o tom, že im z toho stúpa sebavedomie ihneď padá.“
To som nepovedal, len tvrdím, že takmer každej žene na socialnej sieti dennodenne niekto vypisuje a tym pádom sa ten priemer sebavedomia u žien jednoducho zvýšiť musi. Predstav si to na sebe, nezvyšilo by ti sebavedomie ak by o teba každý deň prejavovalo záujem opačné pohlavie? Ja myslím, že áno.
“ty si akože fakt myslíš že to čo si napísal je pravda?“
Samozrejme Jedina socialna siet v tej dobe bol možno bar. Je uplne jasne, ze odvtedy sa ženam sebavedomie zvýšilo a mužom znížilo. To mi nevyvrátiš
A že chalani maju velke sebavedomie? Ja sa na rozdiel od teba pohybujem v muzskej spolocnosti asi castejsie nez ty a viem velmi dobre, aky maju strach prejavit o zenu zaujem, pretoze si podvedomo myslia, ze na jej “krasu” nestacia.
Ďakujem, ale aby som povedal pravdu, tak IQ nepovažujem za nejaku megasilnu stránku, takže čo sa týka mojich preferencii, nehľadam dievča s vysokým IQ. Úplne stačí, že bude normálna.
Musis zobrať, do úvahy aj to, že jeden chalan v priemere napíše oveľa viac babám ako naopak. To znamená, že v konečnom dôsledku ženy si môžu vyberať viac než muži, napriek tomu, že ich je viac.
Netlač na pílu skrátka, užívaj si slobodu, pracuj na svojich cieľoch a snoch a ono to príde ani sa nenazdáš. Držím palce. Určite však nevyplakávaj po internetoch a keď si taký úžasný, ako sa prezentuješ, tak nemáš predsa dôvod zúfať
s IQ sa nevychvaľuj, lebo ak sa ti pačia blondínky to všetko vysvetľuje...
“Znakom vysokej inteligencie je aj to, že to nepotrebujem vytrubovať všetkým naokolo “
To je len tvoj vlastný pojem slova “inteligencia”. Ak sa pozrieš do slovníku, tak tvrdí sa tam niečo iné.
“A hlavne, pokiaľ ten človek nie je spokojný sám so sebou, v živote nebude šťastný vo vzťahu. “
Spokojný so sebou nikdy nebudem, pretože každým dňom na sebe pracujem a bavi ma strašne veľa veci, v ktorých chcem uspieť.
“Určite však nevyplakávaj po internetoch a keď si taký úžasný, ako sa prezentuješ, tak nemáš predsa dôvod zúfať “
Tu ťa musim opraviť. Nejedná sa o vyplakavanie. Skôr ma len zaujíma, či tu nejake dievča napíše to, o čom som hovoril v uvodnej sprave. A okrem toho si myslím, že je ľahšie najsť niekoho sem ako na nejakej zoznámke. Čo sa týka teórie pravdepodobnosti, tak sem je to lepšia voľba
No v skratke chcem povedať, že sa tu určite nevyplakávam. Nie je to tak, že by som teraz nutne potreboval nejake dievča, inak sa mi zruti cely život. Mam toľko aktivit, že sa nenudim
1. Napísal som o IQ preto, aby som mohol poukázať na to, že mi ženy najprv hovorili, že hladaju inteligenteho a vybrali si vzdycky presny opak
2. Písal som o tom, že IQ je len číslo. Vytiahol som ho len z dôvodu uvedenom v prvom bode. IQ pre mňa v skutočnosti nič, čim by som sa chcel chváliť
Ale dievča nenapisalo ešte žiadne, takže som zvedavy, či sa to do večera zmeni.
nechcem byť detektív, ale Tomas5555 a ty ste jedná a tá istá osoba...
Btw, napríklad mne ked niekto cudzí napíše, že som pekná alebo niečo, čo si vyššie spomenul, tak na tú správu ani nereagujem
potom si jeho verné dvojča....
1) si kkt
2) si príliš škaredý a nesnažíš sa s tým nič robiť
3) si príliš divný, pôsobíš ako creep
4) nevieš sa zo ženami rozprávať tzv. pôsobíš ako creep alebo kokot alebo zúfalec
5) oslovuješ ženy, ktoré nemajú dôvod ťa chcieť (tzv. mimo ligu?) alebo presne ten typ, ktoré ozaj radšej zvolia hlúpeho muža
(som normálne prekvapená, že som dnes takáta milučká a netrollím... lebo ten úvodný text je ozaj na grcanie)
a nie, neexistuje na svete normálna žena. Všetky sú vadné. Všetci zadaní muži sú hajzlíci a Bradovia Pittovia a ty si lietadlo
Taký jeden ujo napísal "Ak si príliš často so svojimi problémami sám, tak ty si ten problém." Skús sa nad tým zamyslieť, že čo robíš zle a neodsudzuj hneď všetkých na svete.
ale zamysli sa ešte raz aj nad ostatnými bodmi, úvodný text kde ženy majú byť akože rady ked niekto ako ty o ne prejaví záujem je poriadne smutný. Plus ak si myslíš, že si škaredý, môže to byť aj posledný bod ak oslovuješ neúmerne pekné dievčatá.
“ked niekto ako ty o ne prejaví záujem je poriadne smutný“
To som este nikdy neurobil. Vzdycky sa snazim byt co najpozitivnejsi
“Plus ak si myslíš, že si škaredý, “
Nikto mi to nepovedal, takze si to nemyslim. Myslim si to len na zaklade vylucovacieho systemu z tvojich bodov.
iq149? však si vystrihol pol vety a zmenil tak jej význam. Oh god. (neboli tam správne čiarky, ale nečakala som toľké nepochopenie jednoduchého textu)
Okrem toho gramatika s velkostou IQ nema absolutne nic spolocne
Uz som to pisal milionkrat. Tato informacia nebola jedina a preto som ju napisal ako prvu, pretoze predtym som napisal, ze zeny tvrdia ze chcu inteligentnych, takze IQ som uviest musel.
A na toho Brada Pitta to sice doslovne nebolo, ale tie o ktore som mal zaujem si vybrali hlupeho. Len to som tvrdil. A to nie je ziaden nazor. Je to fakt. Tym nehovorim ze kazda je taka. Narazal som na konkretnych 20 dievcat
btw. čím viac píšeš komentárov, tým je jasnejšie prečo si sám.
(Vlastne si od zaciatku aj tak myslim, ze tu len trollis)
Ale troll nie som.
Zasa raz sa potvrdilo, že by sme radšej umreli samé s kopou mačiek ako sa vláčiť s človekom, ako si ty.
▪Normal - 2.00$
▪Large - 4.00$
▪Extra butter .50 cents
Pepsi only for 1$
Pizza 1 slice - 3.00$
Nuž, z mojej strany sa skôr len sťažuješ, ale to ti moc nepomôže.
Aj keď si aspoň nemyslím že si nudný, alebo nevieš komunikovať s babami, skôr je problém v tvojej povahe a v tom ako vnímaš svet, v 19-tich by si o tom už mal mať trochu iné predstavy
Ja sa ti sem nebudem vyjadrovať ale držím ti prsty v ďalšom hľadaní normálneho dievčaťa.
Ludia sa ta snazili nasmerovat
Vsetko popieras, kritizujes, hladas jak ich odbit
Vela hucis malo pocuvas
@pandoras aj ja si myslim, ze si ňuňu, uz tu mas dvoch.
nie je nič horšie ako chalan, ktorý chce mať silou mocou babu, z toho srší tak neskutočne zúfalstvo a ver mi, že ženy to cítia a dosť ich to odpudzuje a ešte si dá požiadavky typu "múdra, číta knihy, nefajčí", len aby sa nepovedalo, že je až taký zúfalý, že vezme všetko, čo má medzi nohami vagínu, pričom nakoniec aj tak vezme prvú, ktorá ukáže aspoň nejaký záujem
ps: pripájam svoj skromný tip, podľa mňa ti tiež nikto nenapíše.
ps2: napíš wistingherovi, určite si budete rozumieť
Ja poznám kopec chalanov s vlastnosťami ake si vymenoval, ale čo z toho keď si nerozumieme? Keď su úplne na inej vlne??
Takisto neexistuje žiadne "normalne" dievča a netuším odkiaľ berieš tie frázy, že ženy hľadajú inteligentných a na vzhľade im nezáleží.. príliš zovseobecnujes a takisto zovseobecnujes aj seba.
A k tomu, že robia niečo iné, ako hovoria. Nie je to tak celkom pravda. Všetko záleží na tom, ako sa pozeráš na tie slová. Tvoje fórum je toho dokonalým príkladom. Napísal si to tak, ako to vidíš. A je dosť možné, že účinok tvojich slov nie je taký, ako by si si želal, len to nevidíš. Pôsobí to útočne. A tvoje reakcie tiež. Myslím si, že ti to je jedno, lebo si dal zo seba, čo si chcel. Nech si ostatní myslia, čo chcú a ty sa budeš venovať tomu, čomu chceš.
Teda len ohladom tejto veci, nepoznam ta, tak zvysok posudit neviem.
Takže koho je to chyba?
Zober si problém "Nice guys". Aj to tu myslím bolo niekde rozoberané nedávno. Ženy sa na teba nebudú lepiť len kvôli tomu, že si nice, chápavý, športuješ a si inteligentný. Musíš byť niečím svojský, rozhodný, zaujímavý. Inak si len taký ľudský template, prázdna Áštvorka, ktorá čaká na vyplnenie. A ľudia okolo teba to vidia a cítia. Musíš sa trochu otvoriť a nebáť sa byť divný a svojský, pretože pokiaľ v sebe všetko skrývaš, tak si navonok úplný nikto. A myšlienky ti nikto čítať nevie
To nie je mucha, to je fičúra! Birdz v tebe plánovite prebúdza zabudnutú detskú túžbu po objavovaní sveta a keď ju v sebe znovuobjavíš, na noťasi zistíš, že v riadku, kde je adresa stránky, stačí za "html" dať lomítko a dvojku. A zaujímavé, že z druhej na prvú sa dá dostať už aj na mobile len jedným klikom. Asi ako odmena za vyriešenie rébusu
Pekne sa tu zase birdz ukázal. Myslím, že vám povedal jasne, že IQ uviedol evidentne iba preto, že ho pozná a spravil si nejaký blbý test. Evidentne Clarise rada ponižuje všetkých, ktorí nie sú podľa jej gusta. A s ňou aj komplet celý birdz. (česť výnimkám)
Radi sa púšťate do iných, pretože vám to dáva pocit, že sa niekto má horšie, a vy sa máte lepšie, aj keď vy nie ste tí "dokonalí". Za to potlesk
Niekto ma tu dokonca aj spomenul. Plusový bodík za vnímanie +
A teraz k téme. Množstvo dievčat, si našla partnera skrz kamarátov kamarátiek/kamarátov, keď vyšli niekam von. Ďalšie množstvo cez internet a po siahodlhej komunikácii (áno, musí padnúť jackpot a musí ti odpísať najprv a potom si aj musíte mať čo povedať - ala záujem z oboch strán) sa stretli a dali sa dokopy. (ako? neviem. Asi sa spýtal"Budeš so mnou chodiť?", alebo jej dal francuzáka )
Skús očný kontakt, pred oslovením. Ale to musí byť miesto kde sa opakovane stretávate. ... ak ide iba o náhodné oslovenie na ulici, tak to musí byť niečo, na čo sa chceš spýtať. Povedzme. zámienka. ... Alebo nejaký trik. ... pamätám si jedno video, ktoré som videl s takýmto trikom. A bolo to dosť detinské ale aj vynaliezavé a dostal čo chcel (kontakt na ne) ...
Ale keď chodíš von s kamarátmi, tak by to nemal byť taký problém... teda ak nie sú rovnakí ako ty. Potom to problém bude a tadiaľto cesta nevedie.
Ako niekoho spoznať... to musia byť náhodné situácie. Krátka konverzácia keď cítiš, že je to fajn, a odvaha si pýtať kontakt.
Prípadne potom v práci.. na brigáde.. ..s kolegami pokecáš ľahšie a máš zámienku, pracujete spolu napr. ... A to už sa dá keĎ sa chce
V škole je to také nič moc, aj keď ti chodí okolo nekonečno možností, každý si hľadí svoje a väčšinou nerozmýšľa nad niečim takým. Čiže znova, len na nejakej akcii, lyžiarsky? ... spoločná telesná ? ... bývaš v intráku a spolubyvajuci sa išli ožrať a ona je na tom podobne vo vedlajšej izbe...
to už vymýšľam ale celkom reálne situácie to sú.
Každopádne good luck
2. Ani vtedy, ani teraz zeny hned nevlhnu z toho, ze o nu hocijaky chumaj prejavi zaujem. Do toho, ci niekoho zaujmes alebo nie spada vela faktorov. Medzi nimi su aj fyzicke aj ked dolezitejsie su psychologicke, charakter, vyzarovanie danej osoby, vyjadrovanie sa, spravanie. Casto sa mi stalo, ze ma zaujal navonok nepritazlivy muz svojou charizmou....
3. Mas 19 a oslovil si 20 zien... Zrejme nie si moc vyberavy co znaci ze tiez asi zrovna nemas moc co nabiiidnout
4. Aj ti daka na inzerat napisala? Lebo je takym stylom napisany, ze to skor kazdu zenu odradi....
5. Moja rada znie zniz si ego a zvis sebavedomie.
Nevyplakavaj, aky si uzasny ale zeny su tak hlupe ze ta ziadna nechce.
Trikrat si precitaj co pises nez to zverejnis, ci su take nazory ok a ci to nie je jeden z dovodov, preco nemas frajerku. Pretoze vyznievas dost ako idiot, a na to ziadnu normalnu babu veru nezbalis