blbost tato otazka. Exsistuju ludia, ktory maju mentalne postihnutie - su skaredy? Ano v nasom ponimani su. Takze ano exsistuje skaredy clovek, ktoreho nikto nikdy nechce, ale ich nechcu nie preto, ze by boli skaredy, ale preto, ze maju postihnutie. Kazdy asi vie ake to je starat sa o postihnuteho pripadne clovek s nejakou vaznejsou poruchou. Ani ja by som takeho partnera nechcel.
Co ak , ale najdes cloveka, ktory je pekny a dobry a zrazu sa stane nejaka nehoda a ostane mrzak, zohavi sa mu tvar co potom? Rozides sa s takym clovekom iba preto, ze teraz je skaredy?
Ak niekto zije ci chodi s niekym iba preto, ze je pekny tak taky vztah nemoze vydrazat. To je jak kupit si peknu vec, ale nebude funkcna.
Fakt nechapem ako clovek moze rozmyslat nad takouto otazkou. Ja zas nechapem ako moze byt niekto takto jebnuty, ze polozi takuto otazku.
na svete je 6 miliard ludi, jeden z nich by ho určite chcel a záleží či vnútorne alebo zvonka škaredý, ak zvonka, tak v pohode, to určite by ho niekto chcel podľa mňa a zvnútra tiež, jednoducho na svete je plno zlých ľudí a plno škaredých ľudí...takže...
@Juwa ale no taak... treba mat kus sebavedomia.. clovek nie je skutocne hodnoteny podla vzhladu, ale podla toho ako sa sprava.. ako sebavedomo vystupuje a aky je.. samozrejme ked to plati az po spoznani.. ale nepoznam takeho cloveka ze by s nim nikto na svete neprehodil par slov...
Všetci by ste chceli byť veľmi škaredí. Tak ale ja to teda určite nie som.
Ale už dlhší čas sa snažím ľudí nekategorizovať podľa vzhľadu. Každému bolo nadelené, ako Pán chcel. A my nemáme právo kritizovať jeho tvorbu.
Krása je taká dvojsečná. Keďže sme takej prirodzenej nátury, že sa radi pozeráme na pekné veci, tak sa radi pozeráme aj na pekných ľudí. Ale na druhej strane ich často máme plné zuby, pretože ich vnímame ako konkurenciu, proti ktorej v matérii a zrakovými vnemom ovládanom svete neobstojíme.
a ja zase milujem, ak si niekto namýšľa, že ho nikto nechce len preto, že zatiaľ nik o neho neprejavil záujem-
- možno sa ten pravý ešte nenašiel a možno ten, koho chce ten dotyčný, čo si myslí, že je škaredy- nie je ešte pre neho stvorený-
- je to fakt individuálne a podľa môjho názoru a ako to tu tuším aj odznelo, môže byť človek fyzicky odpudzujúci ale je tak nádherný vo vnútri, že tí čo ho odsudzujú len pre jeho vzhľad mu nesiahajú ani po členky.
- myslím si, že vždy sa nájde niekto pre niekoho, resp. každý ma niekoho súdeného, aby bol s ním-
- a teraz si mám nepodaj namýšľať, že ja som škaredý, len preto,ž e nemám partnera???
jasne som to ja aj ked viem ze uz 100ludi predomnou to napisalo tak plati to fakt len u mna !!! mna v zivote nikdy nikdo nechcel ani nechce takze som to ja !!! a ked si myslite ze to tak neni tak mi to napiste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
:d
Navyše dnes keď je na trhu milión kozmetických pripravkov, na nete a v časakoch tisíce článkov ako schudnúť, atď, nie je o čom
vždy sa nájde niekto pre toho druhého...
buď rovnako pošahaný, alebo ešte viac...
alebo vôbec nepošahný a tá pošahanosť ho bude priťahaovať..
ľudia sú divní tvorčekovia
Co ak , ale najdes cloveka, ktory je pekny a dobry a zrazu sa stane nejaka nehoda a ostane mrzak, zohavi sa mu tvar co potom? Rozides sa s takym clovekom iba preto, ze teraz je skaredy?
Ak niekto zije ci chodi s niekym iba preto, ze je pekny tak taky vztah nemoze vydrazat. To je jak kupit si peknu vec, ale nebude funkcna.
Fakt nechapem ako clovek moze rozmyslat nad takouto otazkou. Ja zas nechapem ako moze byt niekto takto jebnuty, ze polozi takuto otazku.
Ale už dlhší čas sa snažím ľudí nekategorizovať podľa vzhľadu. Každému bolo nadelené, ako Pán chcel. A my nemáme právo kritizovať jeho tvorbu.
Krása je taká dvojsečná. Keďže sme takej prirodzenej nátury, že sa radi pozeráme na pekné veci, tak sa radi pozeráme aj na pekných ľudí. Ale na druhej strane ich často máme plné zuby, pretože ich vnímame ako konkurenciu, proti ktorej v matérii a zrakovými vnemom ovládanom svete neobstojíme.
chalani toto je sutaz o tom kto je fakt skaredy a nie sutaz v skromnosti
ked uz to ma byt niekto tak ja....
1. skutocne skaredy clovek si nezverejni fotku.....v mojom pripade to sedi
2. nemal nikdy partnerku .....sedi to na mna tiez
3. ziadna o neho nikdy nezakopla.....to tiez sedi
4. neskusa to s babami pretoze si je vedomy, ze je skaredy.....v mojom pripade to suhlasi
vyhral som .......je to tu samy amater
a to nebol kompliment, že sú pekní. to bolo OMG že sa tvária že nie su
- možno sa ten pravý ešte nenašiel a možno ten, koho chce ten dotyčný, čo si myslí, že je škaredy- nie je ešte pre neho stvorený-
- je to fakt individuálne a podľa môjho názoru a ako to tu tuším aj odznelo, môže byť človek fyzicky odpudzujúci ale je tak nádherný vo vnútri, že tí čo ho odsudzujú len pre jeho vzhľad mu nesiahajú ani po členky.
- myslím si, že vždy sa nájde niekto pre niekoho, resp. každý ma niekoho súdeného, aby bol s ním-
- a teraz si mám nepodaj namýšľať, že ja som škaredý, len preto,ž e nemám partnera???
- toto je trošku úbohé
tu je jeden