Viem,že je dosť ľudí,ktorí naozaj nemusia dotykový displej a,ktorí by radšej prijali nadupaný mobil,ale s klasickým displejom vo vysokom rozlíšení.Existuje podľa Vás mobilný telefón,ktorý má klasický displej aj klávesnicu(ale nie querty klávesnicu..klasik
na dotykovu si zvyknes behom 5 minut, tiez som si nevedel predstavit pisat spravy na tom (chybal mi tam ten relief, ktory klasicke tlacitka maju), ale fakt ze pohodys po par minutach
tie s uplne klasickymi klavesami sa robia uz len pre dochodcov alebo "superodolne" ... takze jedine nejaky starsi bazarovy typ ako N95napriklad ... ja ties neznasam lacne dotykovky uplne to kazy zazitok je to neprirodzene a pod. ale ked zainvestujes do nejakeho SE xperia ray a viac, iphone, galaxy S a viac, lumia 800 a viac tak urcite lutovat nebudes ...
a teraz k rade ... pozri si blackberry, najdes asi len s qwerty ale ta sa tiez ovlada super ... len su trocha drahsie no D
Tiež nie som fanúšik dotykoviek a keď som sa snažila pátrať po niečom, po čom sa teraz zháňaš Ty, vždy by som musela pristúpiť ku kompromisu. Vieš, čo som spravila? Zľavila z požiadavok - seriem na internet v mobile, GPS a HD video . Telefón má pre mňa plniť účel telefonovania, no tak čo ..
Tak ja mám SE Neo.Je to super,ale niekedy ma to už serie keď mám zdvihnúť hovor..a len posunúť palcom smerom doprava..veď to poznáte..no a v zime keď mám rukavice tak ani hovor nedvihnem ak si ich nedám dole.A čo sa toho týka..asi poľavím..a kúpim si fon bez Wifi ale s kvalitným fotoaparátom a normál displejom aj klasickou klávesnicou.Napr. NOKIA C5 je taká..má aj GPS dokonca,foto 5 MpiX..takže asi pôjdem do nej.Viem budete sa smiať,ale mne dotykovka..proste na nervy mi to lezie.
@ecco O to ide,že ja nechcem querty.A zvlášť obdivujem chlapov,ktorí maju mega ruky a vedia natom písať,že stlačia aj 3 písmenká naraz.Asi si kúpim nejaký starší model bez Wifi,ale s foťákom.Aj tak hlavne nech mi v ňom ide mobilný internet a ani wifi mi netreba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A zachvíľu bude dotykový aj toaltený papier tak si pomaly začni zvykať na dotykové veci...
a teraz k rade ... pozri si blackberry, najdes asi len s qwerty ale ta sa tiez ovlada super ... len su trocha drahsie no D