Existujú podľa vás nejaké hranice vo vzťahu rodič-dieťa? Myslíte si, že vaši rodičia by boli schopní vyhodiť vás z domu alebo úplne prestať s vami komunikovať? Čo najhoršie by ste museli spraviť? Alebo ste presvedčení, že tí vaši vás milujú natoľko, že by
Uniká mi súvislosť medzi titulnou a podrobnejšími otázkami.
Moji by ma nikdy úplne neodvrhli, otcovi by bolo jedno, aj keby som ostreľovala Úrad vlády zápalnými fľašami, matka by so mnou zostala v kontakte, len aby mi to mohla vyčítať.
hmm, mala som už tašku hodenú uprostred izby s dvojtýždňovú lehotu, ale myslím, že špeciálne moji rodičia by to neprežili. a to myslím úplne vážne bez akejkoľvek srandy. takisto ako by som sa nedokázala s nimi úplne prestať baviť aj ja.
nastvárala som strašne veľa hlúpostí, ale keď to so mnou dokázali vydržať vtedy, tak teraz to bude až na pár skratov hádam ok
mne už vyhadzov z domu hrozil. (a musím povedať, že sa ani nedivím. moja mama ma miluje, ale netrpí opičou láskou. keď vidí, že tropím hlúposti, tak mi rada otrieska o hlavu vlastnú zodpovednosť. nebude ma predsa z mojich prúserov, ktoré spôsobujem vlastnou dementnou nezodpovednosťou, neustále ťahať. aj vyhadzov na ulicu beriem ako výchovnú záležitosť, niekedy som fakt bola nespratná. ale našla som hranice)
@narazuvzdornaa Myslela som to tak, či existujú nejaká hranica tvojich činov, po prekročení ktorej by nastalo to, na čo som sa pýtala ďalej... že či by si mohla spraviť čokoľvek alebo sa tá medza niekde končí..
@kxxe je fajn, že si môžeš byť niečim takým istý...
@senida určite máš pravdu, že je to individuálne, len tak sa pýtam, lebo v poslednom čase sa v mojom okolí odohráva fakt všeličo :/ A prečítam si, ďakujem
To je fakt ťažko povedať, ak by sa stala nejaká taká situácia, tak tá reakcia by závisela od mnohých faktorov, takže stopercentne si nikto istý nemôže byť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Moji by ma nikdy úplne neodvrhli, otcovi by bolo jedno, aj keby som ostreľovala Úrad vlády zápalnými fľašami, matka by so mnou zostala v kontakte, len aby mi to mohla vyčítať.
nastvárala som strašne veľa hlúpostí, ale keď to so mnou dokázali vydržať vtedy, tak teraz to bude až na pár skratov hádam ok
aj sme nekomunikovali už.
obojstrannná nesnaživosť.
teraz je fajn na oboch stranách.
@kxxe je fajn, že si môžeš byť niečim takým istý...
@aduliik8 to je ťažko zovšeobecňovať. každý človek je individuálny, myslím, že u každý má tú svoju hranicu