Ahojte. Naháňajú ma doplatiť starú pôžičku a navyše som prišiel o 200 eur na burze (moja hlúposť, už nikdy žiadny hazard). Takže som si stanovil extrémne nízky rozpočet na jedlo, iba najlacnejšie základné potraviny, žiadne sladkosti, kuracie mäso ani nič. Chcel by som sa zmestiť do 60 eur na mesiac. Chcem sa len zo zaujímavosti spýtať, či máte aj vy skúsenosti s takýmto psychopatickým šetrením. Ak áno, ako dlho trvalo, ako ste ho znášali a pod.
S psychopatickým nie, ale nikdy si nekupujem to, čo nepotrebujem (napr. vymeniť fungujúci smartfón za novinku a pod.) a z potravín vždy nájdeš lacnejšie varianty, ktoré sú niekedy ešte lepšie ako "originál". Dobre si sa rozhodol, veď ani inú možnosť nemáš, ak sa chceš vyhnúť exekúcii.
spomínam si, keď som chodil na výšku(studoval som v knazskom seminári) no my sme mali prísny režim. domov som prišiel na tri dni raz za dva tri mesiace. raz som bol tak na tom, že mal som v peňaženke asi 40 korún, presne si na to pamätám, a ešte v košiciach som prestupoval na osemnástke domov busom. bolo to romantické nádherné obdobie. extrémne? šetrím si... zíde sa ti to. záleží samozrejme od Tvojho platu, teda prijmu. kto veľa zarobí, veľa minie, ale dá sa šetriť. povieš si že mesiac nechceš to a to, a hotovo sktomne sa stravovať, zbytočnosti nekupovať, zbytočne neplytvať. trochu si utiahnut opasok, ked treba. mne osobne rodičia dali asi 1500 sk na dva mesiace, domov som prišiel možno so 600 korunami( na stare peniaze, ešte eura neboli vtedy.) a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty