Ja sa snažím predísť teplu v byte aspoň tak, že vetrám iba v noci a cez deň sú všetky okná zavreté. Totiž ja poznám dosť veľa ľudí, ktorí majú cez deň aspoň pootvorené, ale vtedy to už nefunguje. A inak je to super systém, osvedčený
dám do pohára veľmi veľa ľadu do toho niečo čo ba som mohla piť a dám si to na stolík, čo najbližšie ku mne a zachviľu mam taký chladný vzduch okolo seba.. teda pred sebou a ľahšie sa mi dýcha
no ak byvas na samom vrchu v panelaku, co ma 50 rokov, plechovu strechu tak vetrat je nutnost aj cez den.. pokial neprudi vzduch tak je to v prdeli.. hlavne ked sa rozpalia okna, tak je hotovo.. inac tiez celu noc sa vetra..
v tehlovych domoch tvoja taktika moze fungovat..
rozmyslal som nad chladiacou jednotkou..ale 9000 korun zrovna nemam
osviezenie sprchou je prilis kratkodobe.. pomaha napriklad striekat s rozprasovacom pred ventilator, ten si samozrejme natocte na seba..a striekajte do zblaznenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a k teme- ventilator jednoznacne
dnes som aplikoval to co @azizi odporuca a akosi mi mama rano otvorila dokoran okna. dakujem mama!
respektíve, aspoň ten sud napustený vodou pri studni
no ak byvas na samom vrchu v panelaku, co ma 50 rokov, plechovu strechu tak vetrat je nutnost aj cez den.. pokial neprudi vzduch tak je to v prdeli.. hlavne ked sa rozpalia okna, tak je hotovo.. inac tiez celu noc sa vetra..
v tehlovych domoch tvoja taktika moze fungovat..
rozmyslal som nad chladiacou jednotkou..ale 9000 korun zrovna nemam