Poprosim o radu,mam 17 rokov a denne mi vypadne 100 vlasov minimalne.Staci,ze si v nich prehrabnem a vypadne mi 10-20 vlasov.Uz su naozaj vsade.Dost sa mi aj mastnia a mam aj lupiny.Stravujem sa zdravo,sportujem,pouzivam iba bylinne sampony,no nic nezaber
@poem tak to je dosť, ale brala som ten denný priemer a.. ako vravela lawey, ony keď sú dlhšie, tak pôsobia dojmom, že ich vypadlo viac (minule som umývala vlasy a panikárila, koľko mi ich vypadlo, tak som ich vyrovnala a prišla na to, že sú len štyri
@kacenka0331 k lekárovi, hlavne ak máš aj iné príznaky.........!
ale lekárovi nehovor, že máš stres, lebo to zvalí na to a pošle Ťa k cvokárovi namiesto normálneho vyšetrenia........poisťovňa nepustí/pustí len pre rodinu
teda, v mojom prípade kus málo, tak som dospela k záveru, že najbližšie mesiace kašlem na pestovanie dĺžky a budem poctivo a pravidelne zastrihávať, nech sa spamätajú
@mielikki tak vieš mne to najprv povedala mama a najlepšia kamarátka, tak som si to začala nejak všímať, zdalo sa mi, že už cop nemávam taký hrubý ako predtým
Mám ten istý problém a akurát vo štvrtok som bola u kaderníčky. Poradila mi, že si mám v lekárni alebo v 101drogerie kúpiť lopúchový šampón. Používa sa tuším 3 mesiace. Skús vyskúšať.
Ak si anorektička alebo bulimička, ak žiješ v strese- nediv sa Ale ak si normálne zdravé dievča, choď ku kaderníčke, podstrihni, poraď sa s ňou a keď nezaberie-smer doktorka Ale kým to zaberie nechaj si aspoň ten mesiac- dva, zázraky idú pomaly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ak nepomôže, tak smer doktor
ale sto denne nie je extrémne veľa
Ale tak keď si hrabne do vlasov a ostane jej na ruke 20 ? To je moc ...
Ja mám husté vlasy, dosť ich aj sťahujem do copov a drdolov a predsa toľko nevypadne
Ako dlho máš ten problém ? Mala si ho stále, či sa to prejavilo až teraz ? Nie si v strese náhodu ?
hlavne to nežehli
ale lekárovi nehovor, že máš stres, lebo to zvalí na to a pošle Ťa k cvokárovi namiesto normálneho vyšetrenia........poisťovňa nepustí/pustí len pre rodinu
ách ženy ...
Ako, ja ešte taká dlhovlasatá nie som, ale začínam panikáriť tiež a brat so mnou, keď vyťahuje vlasy z odtoku
teda, v mojom prípade kus málo, tak som dospela k záveru, že najbližšie mesiace kašlem na pestovanie dĺžky a budem poctivo a pravidelne zastrihávať, nech sa spamätajú
Mám ten istý problém a akurát vo štvrtok som bola u kaderníčky. Poradila mi, že si mám v lekárni alebo v 101drogerie kúpiť lopúchový šampón. Používa sa tuším 3 mesiace. Skús vyskúšať.