Pred pár dňami zomrel vo veku 29 rokov maskot amerického fast food-u Hearth Attack Grill, tak som sa pozrela, čo je to zač a ak jedol to čo tam robia tak sa ani nečudujem, že zomrel tak mladý... Je to fakt strašné, nechápem ako to môže niekto jesť, hranol
je to nechutne a hnusne takí ludia co nie su obezny lebo maju problemy zo štitinou žlazou ale z toho ze sa prezieraju by sa mali uvedomit , nikomu tým nepomahaju a len plnia štatistiky
I own the only honest restaurant, ci ako to povedal...v tom ma zrejme pravdu. Je to raj prezratych spotenych impotentnych americanov...a kazdy kto chce byt chudy a zdravy nie je honest Dost na zaplakanie.
Ono ked tam clovek pride raz za pol roka tak to moze byt vtipne ale inak...
A co mi najviac vadilo bol ten "akoze" doktor. Cele je to ze hahaha vysmievame sa smrti do ksichtu, by ma zaujimalo ako by sa tvarili keby tam z toho fakt niekto dostal infarkt.
Ale aspon ze ta druha reklama vymenovala vsetky vedlajsie ucinky
ono to znie dost choro, na druhej strane tiez som unaveny zo vsetkeho light, diet, sugarfree a podobne. raz za cas sa poriadne najest nie je zle hlavne ked vas metabolizmus je taky ako ten moj
amerika zem otvorených možností....najlepšie na tom že je preslávená ludmi z obezitou....tak oni z toho nakoniec spravia výhodu a budú ich v tom podporovať aby mali jedlo zdarma? humus
ako fain raz za par mesiacov tiež skočím na nejaký hambáč alebo sem tam si spravím hranolky ale hento? šak to vyzeralo jak keby to už raz v žalúdu bolo! a tej masti je tam viac jak na dedine keď baby pečú maso (ponorené v masti )
aj pretoto nemám rada amíkov.... je to nezdravé a aj nemorálne ( 4 ročný 64 kilový chlapec napr.) a oni z toho spravia ešte aj akciu.....no nemam slov
ako si niekto môže vedomo takto hrozne moc ubližovať? :o Veď to "jedlo" dokonca ani len nevyzerá chutne. Celé je to také nejaké do šeda. ...aj keď taká krabička Lucky Strike, nooo... nie! ja už predsa nefajčím...
5 500 KJ to cislo mas odkial?? to tam hovorili? lebo je to blbost
a do fastfoodov nechodim vobec...v MC som este nebola, ani KFC a pod..ani nepoznam vlastne ake na Slovensku existuju...netaha ma to tam, ale myslim, ze ked tam zajde niekto skutocne len raz za cas, tak to nie je take katastroficke...obzierat nezdravo sa da aj doma a bez fastfoodov
v živote by som tam ani nevkročila.. aj sa cítim dost previnilo už z toho nášho mekáča ... inač kukni te si an youtube epic meal ime každý týždeň robia take nechutne veci napr urobia asi 3 metrový hamburger ..urobia sushi z mekačových potravín bléé
Šiel by som to tam tastenúť, keď je niekto debil a stravuje sa takto denne, tak sa nečudujte, že za pár rokov dostane infarkt a zomrie, ale raz za pár mesiacov to až tak zlé byť nemôže. Som zástanca názoru, že nič, čo sa robí s rozumom nemôže uškodiť...
...inak milujem ako ľudia rozplývajú nad nechutnosťou americkej kuchyne, pričom typický Slovák na dedine pri Slovenskej zabíjačke tých pár tisíc kalorii veľmi ľahko a rýchlo pokryje, nehovoriac a vyprážaných syroch, rezňoch, klobásach etc.
odorúčam vám pozrieť si tento film, má dobré hodnotenia. je o chlapíkovi čo sa 30 dní stravuje len v McDo a lekári sledújú čo to s ním robí, je to fakt MEGA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
len podoknem, ze clovek ma denne prijat viac ako 5500KJ- to je mozno max pre nejake male zeny pre beznych ludi je to tak nad 8000KJ .
a neviem si predstavit ako jedno jedlo moze mat 33000KJ
» en.wikipedia.org/wiki/Heart_Atta...
Ono ked tam clovek pride raz za pol roka tak to moze byt vtipne ale inak...
A co mi najviac vadilo bol ten "akoze" doktor. Cele je to ze hahaha vysmievame sa smrti do ksichtu, by ma zaujimalo ako by sa tvarili keby tam z toho fakt niekto dostal infarkt.
Ale aspon ze ta druha reklama vymenovala vsetky vedlajsie ucinky
ako fain raz za par mesiacov tiež skočím na nejaký hambáč alebo sem tam si spravím hranolky ale hento? šak to vyzeralo jak keby to už raz v žalúdu bolo! a tej masti je tam viac jak na dedine keď baby pečú maso (ponorené v masti )
aj pretoto nemám rada amíkov.... je to nezdravé a aj nemorálne ( 4 ročný 64 kilový chlapec napr.) a oni z toho spravia ešte aj akciu.....no nemam slov
do v Mc sa zastavím párkrát ročne,stačí mi.
ináč zas taku vedu okolo toho netreba robiť,rovnako nezdravo sa stravujete cely deň,aj v reštauraciach,aj z polotovarov, a skoro zo všetkeho
UPLNY SUHLAS!!
a do fastfoodov nechodim vobec...v MC som este nebola, ani KFC a pod..ani nepoznam vlastne ake na Slovensku existuju...netaha ma to tam, ale myslim, ze ked tam zajde niekto skutocne len raz za cas, tak to nie je take katastroficke...obzierat nezdravo sa da aj doma a bez fastfoodov
...inak milujem ako ľudia rozplývajú nad nechutnosťou americkej kuchyne, pričom typický Slovák na dedine pri Slovenskej zabíjačke tých pár tisíc kalorii veľmi ľahko a rýchlo pokryje, nehovoriac a vyprážaných syroch, rezňoch, klobásach etc.
ten najmenší Bypass je asi taký veľký ako Big Mac
a ako pozerám, sú dam väčšinou chlapi- kvôli takým "sestričkám" by som tam aj ja zašiel