Facebook, ano alebo nie? ste tam ? aky mate na to nazor?
pytam sa preto lebo som tak novacik a akosi som tak neobjavil nic co by ma zaujalo , nic preco by som tam mal chodit, tak som zvedavy na vase nazory , ci mi nieco objasnite
preco sa tam oplati ist....
Som tam, oplati sa, len treba pohladat kamosov, pozvat ich a da sa pri tom skvele travit cas. Kopa aplikacia, skupin, hier... clovek si vzdy cosi najde.
ja tam som.
a dost na tom zavislacim, ako ked tam mas kamaratov a niekto si prida nove fotky, hned komentujes, az sa preklikas niekam neviemkam a takisto ked si ludia menia status, komentuje sa to a je to no zavislacina strasna
sévás já som tám a jáko tam sa dajú fotky videjá a táke veci sú tam skupiny do ktorýh sa možeš pridať á možeš sa stať fanúšikmi šeličoho ... sú tam hry, čet šecko možné šecko v jednom mne sa to lúbi
ja som na facebooku...tiez ma to tam nejak zvlast nezaujalo...neviem mozno preto ze maju taku obycajnu nudnu grafiku. a je tam strasne vela tych aplikaci, darcekov a kravin a nic poriadne. mam radsej myspace
tiež tam som ale nejak ma to tam moc nebaví a po každé ako sa prihlásim si mi minimálne 2ja neznámi ludia chcú uložiť medzi svoje kontakty a už ma to fakt serie
Tak ja som sa registrovala dosť dávno, ale dlho som tam nechodila, až si ma pridal jeden kamarát, ktorého som nevidela viac ako tri roky, čo bol pre mňa šok trošku a teraz som tam každý deň, sme tam rôzne partie, starí i noví známy, no super...
ja sa stavam zavisla... vzdy ked zapnem comp a idem si len nieco kuknut skoncim tam..... je to fajn ak tam mas friendov..... ale inak to neni take skvele ak si nemas s kym pisat.... ale lahko si tam najdes ludi co si fakt uz dlho nevidel a tak je to super ja to tam mam rada...
dotiahla ma nan sesternica, nezaujimal ma ... a posledny mesiac som na neho zacala naozaj chodit , nasla som tam pomerne dost byvalych spoluziakov, este aj zo zakladnej skoly, za tri tyzdne mam cca 100 priatelov , len uz to zacina byt neprehladne ... a tiez zboznujem komenty ... paralelne mam zapnuty birdz a FB
Chodil som na Facebook minuly rok, uz tam zavitam 1-2 krat za mesiac. Je to dost nuda. Mna osobne nebavi.
Ale kazdemu sa paci nieco ine, niekomu sa paci Pokec, niekomu Facebook, niekomu BIRDZ, a niekomu aj viacere stranky, kazda stranka je o inom a plni ine hodnoty.
Nie, už len ten názov, Facebook je otrasný. A hlavne preto, lebo je využívane prevažne Americkou mládežou. Niežeby som Amíkov nemal rád, ale majú trošku rozdielne názory a hlúpy namyslený humor, ktorý ja neuznávam. /:
Facebook je super
Nasla som tam plno takmer stratenych kontaktov, obnovuju sa stare znamosti, robia sa stretka po rokoch Zistujem co robia byvali spoluziaci a priebezne mozem sledovat ich zivot
A porovnavat Birdz a Facebook je totalna blbost Staci, ked si vezmem koho vsetkeho poznam a s kym sa stretavam Na birdzi je defacto len jedna skupinka mojich znamych, zbytok a paralelne aj vacsina tychto je prave na FB
Nehovoriac o tom, ake su posobnosti, vychytavky a ine veci tychto dvoch stranok...
no tiez zavislačim na facebooku, je to fajn kedze tam mam kamošov a tak spolu bavime, komentujeme etc. Dost haluz aj ked viem ze by som sa mala viac koncentrovat na real life... facebook je nesmierny pozierac casu - najma ak mate robit ulohu do skoly alebo tak.
joj, milujem Facebook
ja hlavne žeriem niektoré tie skupiny, rada hľadám veci ktoré mám rada a stávam sa fanúšikom potom mám rada statusy kamarátov - sme tam hlavne celý 4tý ročník čo sme spolu maturovali, každý je na VŠ a tie statusy sú počas skúškového ozaj vtipná záležitosť...a samozrejme aplikáciee ale neznášam, keď mi príde 1000 takých istých žiadostí...
ficim na facebooku. mam tam pozbieranych skoro vsetkych kamosov z roznych kutov sveta, paci sa mi ze mozem ostat s nimi stale v kontakte, vidim ich updatey, sttausy, fotky vsetko, da sa online chatovat aj spravy si pisat, proste taka velka kopa to je. ako aj myspace ale to ma uz nebavi. facebook sa mi zda prehladnejsi.
dlho som sa branil zaregistrovaniu tam,ale tak uz sa nedalo dlhsie odolavat.
Mne sa tam paci,vela moznosti,vela priatelov,super videa,skupiny,komenty...proste haluz vec na komunikaciu medzi starymi dobrymi kamaratmi...ale aj noví sa najdu.
najskôr sa mi to nepáčilo,nuda,ale tam ide o to,že jednoducho musíš niekoho poznať,musíš si tam nájsť starých kamošov,spolužiakov zo základnej,alebo strednej a potom sa to rozbehne
komentovanie fotiek,ktoré máte spoločné a vrátite sa k množstvu spomienok,komentovanie stavov a aj hry,tak tie ma držia
keď tam ale kamošov nemáš,je to nuda,lebo sa nedá využiť väčšina funkcií.Ja ho hodnotím len a len kladne,mne sa facebook veľmi páči
Registrovala som sa pred par mesiacmi, ale vobec tam nechodim. Myslim, ze to nie je nic pre mna. Presne ako tu uz bolo spomenute, je to nieco celkom ine nez Birdz a neda sa to porovnavat. Jednoducho Birdz mam rada v prvom rade kvoli foru a blogom, na Facebooku absolutne nemam co robit. Facebook je skorej na udrziavanie kontaktov, ale na to ja velmi nie som, to ked uz, tak osobne. A keby som mala porovnavat dizajn, tak Birdz mi pride ovela prijemnejsi, veselsi, teplejsi, rodinnejsi...a tak by som mohla pokracovat donekonecna
facebook nieje zla myslienka ako spajat znamich, ale je na katastrofalnej urovni co sa tyka kvality sluzieb, spolahlivosti, rozhranie ...banda obycajnych amaterov. Nechapem cim sa stal popularny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a dost na tom zavislacim, ako ked tam mas kamaratov a niekto si prida nove fotky, hned komentujes, az sa preklikas niekam neviemkam a takisto ked si ludia menia status, komentuje sa to a je to no zavislacina strasna
zo začiatku ma to tam tiež moc nebavilo,ale ked som totam poobjavovala a zacali sa množiť priatelia tak to zacalo byt fajn
ale nie, ale nieeee, ooo, tomaaas, odpust, ja som to tak nemyslel. zmiluj saaaa
sú tam všetci, ešte aj moj prednášajúcio tam založil pre nás skupinu
Ale kazdemu sa paci nieco ine, niekomu sa paci Pokec, niekomu Facebook, niekomu BIRDZ, a niekomu aj viacere stranky, kazda stranka je o inom a plni ine hodnoty.
Nasla som tam plno takmer stratenych kontaktov, obnovuju sa stare znamosti, robia sa stretka po rokoch Zistujem co robia byvali spoluziaci a priebezne mozem sledovat ich zivot
A porovnavat Birdz a Facebook je totalna blbost Staci, ked si vezmem koho vsetkeho poznam a s kym sa stretavam Na birdzi je defacto len jedna skupinka mojich znamych, zbytok a paralelne aj vacsina tychto je prave na FB
Nehovoriac o tom, ake su posobnosti, vychytavky a ine veci tychto dvoch stranok...
ja hlavne žeriem niektoré tie skupiny, rada hľadám veci ktoré mám rada a stávam sa fanúšikom potom mám rada statusy kamarátov - sme tam hlavne celý 4tý ročník čo sme spolu maturovali, každý je na VŠ a tie statusy sú počas skúškového ozaj vtipná záležitosť...a samozrejme aplikáciee ale neznášam, keď mi príde 1000 takých istých žiadostí...
no vcelku hodnotím len a len kladne!
nikoho tam skoro nepoznám a neviem sa v tom moc vyznať...asi by som si mala anglinu oprášiť,sa mi zdá...
Mne sa tam paci,vela moznosti,vela priatelov,super videa,skupiny,komenty...proste haluz vec na komunikaciu medzi starymi dobrymi kamaratmi...ale aj noví sa najdu.
komentovanie fotiek,ktoré máte spoločné a vrátite sa k množstvu spomienok,komentovanie stavov a aj hry,tak tie ma držia
keď tam ale kamošov nemáš,je to nuda,lebo sa nedá využiť väčšina funkcií.Ja ho hodnotím len a len kladne,mne sa facebook veľmi páči
ludia podte na facebook