Ahojte chcela by som sa spýtať či nepoznáte nejaký prehliadač, ktorý stiahnem klasicky cez google play a bude tam táto verzia facebooku (rozkliknite link nižšie). Viem, že to ide len cez Operu Mobile Classic a Opera Mini Browser. Potom som ešte našla apli
@gaborik8282 chrome... ak silou mocou potrebuješ mať v systéme android FB cez prehliadač a nie cez oficiálnu appku... tak odporúčam prehliadač od spoločnosti ktorá vlastní Android
@gaborik8282
"Ľutujeme, stránka 0.facebook.com je podporovaná len u vybraných mobilných operátorov a u vášho operátora nie je k dispozícii.
Ak kontaktujete svojho mobilného operátora, uveďte mu, že vaša IP adresa 62.197.243.37 nie je podporovaná."
čiže problém nie je v prehliadači, ale v operátorovi, predpokladám že to je verzia FB na ktorú presmerovávajú ľudí čo majú paušál vrámci ktorého majú FB zadara.
@yoshtixiang Ešte si asi nevyskúšal UC Browser. Ja som mal tiež Operu Classic, tiež som si hovoril, že je najlepšia, ale kamoš mi ukázal UCB a hneď som ho nainštaloval. (má tam oveľa viac možností a ešte lepšie sa s ním pracuje)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Dolphin browser to tak má a som spokojný
"Ľutujeme, stránka 0.facebook.com je podporovaná len u vybraných mobilných operátorov a u vášho operátora nie je k dispozícii.
Ak kontaktujete svojho mobilného operátora, uveďte mu, že vaša IP adresa 62.197.243.37 nie je podporovaná."
čiže problém nie je v prehliadači, ale v operátorovi, predpokladám že to je verzia FB na ktorú presmerovávajú ľudí čo majú paušál vrámci ktorého majú FB zadara.
Podľa mňa je Opera Classic najlepšia, používam ju na každom mobile, lebo sa s ňou najlepšie pracuje
@dogyno za prve cez chrome to nejde a za druhe chrome je na picu tak ako vsetko od googlu..
@majcisto jj ucb je naj ale cez ten mi to takto neslo...na verzii pre wp to ale tak ide...
@gaborik8282 ide to len cez operu...na wp este cez nokia xpress a uc browser nic ine som nenasiel
Tu ti dávam screen z môjho mobilu Cez Operu mini to funguje .. ako user agent je nastavený mobil.