"I don"t think this is a hack, but a collection from public domain info that people have shared. The importance of the info is structuring it and allowing someone to search or compute the data. "
@malapohroma či maš verejny/neverejny profil, na tom nezaleži... tvoje informácie su stále na fb, a porušenie súkromia nikoho nezaujíma, stále to je na fb, takže je to v podstate ich.. i tak sa nemáš ako brániť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
3 000 000 000 B / 100 000 000 u = 30 B/u
Na každého človeka vychádza približne po 30 bajtov. Netuším, čo tam môže byť.
Asi je to kvalitne zazipované
It"s the same as a phone book but without the addresses and the phone number. Just a big db of names.
"I don"t think this is a hack, but a collection from public domain info that people have shared. The importance of the info is structuring it and allowing someone to search or compute the data. "
The URL of every searchable Facebook user"s profile
The name of every searchable Facebook user, both unique and by count (perfect for post-processing, datamining, etc)
Processed lists, including first names with count, last names with count, potential usernames with count, etc
The programs I used to generate everything
So, there you have it: lots of awesome data from Fa
vela toho nemá
ak hej, je to porusovanie sukromia
nie je to porušovanie súkromia, súhlasila si s tým, pri registrácii ..
Dovolenka v Guantánamo. To nemá hocikto
akoze je to super zararovane ked mam z 1,36 GB raru = 10 GB textovy dokument co mi ani neslo otvorit v poznamkovom bloku
V akom je to formáte? Len mi nehovor, že v .txt
no jedno mensie som otvoril v notepade a bol tam zoznam mien a cisiel, zevraj nieco na generovanie hesiel alebo co ja viem ...
Ked budem mat cas tak sa nato snad pozriem podrobnejsie...
Dost ma fascinuju veci okolo facebooku