a kvôli tomu, že ťa nejaká holka na FB vytočila svojimi fotkami v kúpeľni s výstrihom a polonahá si musela založiť anketu, aby si tak vyjadrila, že ťa nasrala??..cool story
ja uplne milujem tieto pro-/ antifejsbukove diskusie, ktorych tema sa VZDY mihne okolo polonahych dievcat z kupelne a mna by teda zaujimalo, odkial vsetci poznate a kde nachadzate tie dievcata, ked vas to vraj nezaujima a poburuje?
chodím tam aby som sa dohodla kedy sa kam ide alebo aby som sa popýtala čo treba do školy, občas si tam zahrám tetris, pridám pesničku dám nejaký ten duchaplný status a idem off .
@hajzelbaba aj mňa zaujala tá možnosť, veď ak na FB vidím niekoho takého, tak je to asi moja kamarátka
Mne na facebooku vôbec nevadia ľudia, ktorí ho používajú (keďže nemám debilov medzi kamarátmi, ako je asi pomerne časté), skôr nejaké technické veci. Ale tak stále je to praktická vec, vďaka ktorej sa môžem napríklad hocikedy dohadovať napríklad so spolužiakmi.
A si si zle myslela, že ho nikto nemusí. To len je teraz taká móda, neznášať ho, tak ľudia, čo sa k tomu hlásia, na seba samozrejme upozorňujú viac, ako tí, čo majú na saláme. V dobe, keď bola opačná móda, si zas mohla mať pocit, ako ho všetci zbožňujú, ale ani to nebola pravda.
na FB idem mozno 2x do tyzdna pozret spravy a to je vsetko, uz mozno aj stvrtroka som nepridala status, alebo komentare k niecomu FB je dobry v tom ze mozem najst ludi, s ktorymi som bola v skole, alebo na nejakej akcii a maju tam potvrdenu ucast ale inac to nevyuzivam, hlavne nehravam tie hry tam, a nesedim od rana do noci na chate
Pravda je taká, že FB z duše nenávidím, no napriek tomu tam denne chodím, pretože je to jediný spôsob ako nájsť ľudí po mene a byť s niektorými v kontakte
chodím tam, pretože len vďaka nemu som v kontakte s ľuďmi, s ktorými by som v kontakte inak nebola (a práve na to fb je, resp. bol, kým z neho ľudia nespravili druhý pokec.. a preto ho teraz akože každý nenávidí asi -.-) a ďalej naň chodím kvôli škole, pretože tam nám triedna dáva vždy dopredu vedieť čo a ako -.-
FB no..co si budeme klamat..je to v istej miere zavislost ale nastastie ho vyuzivam hlavne na komunikaciu a tak..ale som tam dost casto..je to proste zaklad dnesnej doby bohuzial..
Prečo furt riešite iba Facebook? Nenudí vás už to? OMG! Ako keby každá baba na FB mala fotku ako... Stavím sa, že polovica z vás, čo tu tak tvrdohlavo tvrdíte, že FB neznášate, ale chodiť tam chodíte!!! Keď ste proti nemu, tak tam nechoďte, a kľuudne sa môžete rozprávať s kamošmi, ktorí sa trebárs odsťahovali do inej krajiny, alebo do iného mesta rozprávať pomocou poštového holuba, alebo si superne mínať kredit!
@amileen mne Facebook vôbec nevadí. Je tam väčšia sloboda a komu sa nepáči nech tam nechodí. Nechápem prečo to tu rozoberáte. Mne iba pripadá smiešne fotky puberťačiek, ako celý ich album je len o tom ako sa fotia v kúpeľni pred zrkadlom a tvária sa ako nesvojprávne dementky. A také fotky sú na každých soc. Sieťach.
chodim tam pretoze hram cityville no a samozrejme som v kontakte s ludmi, ktori su odo mna minimalne 80km vzdialeni, riesime tam veci do skoly, daju sa lahko organizovat veci atd atd atd..nechapem co kazdy na ten fb tolko pinda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
odporúčam pozrieť
Mne na facebooku vôbec nevadia ľudia, ktorí ho používajú (keďže nemám debilov medzi kamarátmi, ako je asi pomerne časté), skôr nejaké technické veci. Ale tak stále je to praktická vec, vďaka ktorej sa môžem napríklad hocikedy dohadovať napríklad so spolužiakmi.
A si si zle myslela, že ho nikto nemusí. To len je teraz taká móda, neznášať ho, tak ľudia, čo sa k tomu hlásia, na seba samozrejme upozorňujú viac, ako tí, čo majú na saláme. V dobe, keď bola opačná móda, si zas mohla mať pocit, ako ho všetci zbožňujú, ale ani to nebola pravda.
jo, chodím tam ale nepreháňam to
Alebo ked niečo potrebujem.
Amen!