práve dnes som to vzhliadol, úplne super to spravili, a či je to pravda sa nemusiš ani pýtať, keďže v záverečných titulkoch píšu že je to spravené na základe skutočných komentároch a pod..
hh je to pravda ....ale ja napr. niesom ani jeden tip nemam milioon priatelow a ani by som si nepridavala neznamych ludi..sak naco a nepouzivam slova muc a take blbotiny plus nefotim sa take prionekane fotky...a tie komenty co jej k tomu hadzali....
niečo na tom bude, väčšina ľudí sa zaoberá tým aby mali čo najviac priateľov, píšu si do statusov aj to kedy idú na záchod a celý svoj deň trávia tým, že komentujú bla bla bla... ale zas z druhej stránky je to výborný spôsob ako si popísať s ľuďmi so spoločnými zaujmami hlavne zo zahraničia, keďže ja osobne nepreferujem fóra...
čo sa týka hlavnej myšlienky je to krásne vystihnuté, predstavte si keby vám takéto veci niekto hovoril v realite ... brrrr
no tak jak nemam ani 100 priatelov ...a vsetkych co mam poznam ...ale pobavilo ma to ...zas to zalezi od ludi niektori si to asi kompenzuju s tym ze ich nemaju v skutocnosti vela nemaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
čo sa týka hlavnej myšlienky je to krásne vystihnuté, predstavte si keby vám takéto veci niekto hovoril v realite ... brrrr
Ale ináč aj hej.