Aký máte názor na to, že si niekto robí z FB zoznamku? Pretože mne už sa párkrát stalo, že mi niekto úplne náhodne napísal - ahoj, ako sa máš, popíšeme, máš peknú profilovku, a blablablabla... Jeden človek si dokonca kvôli mne vytvoril ďalšie 2 kontá...
mne skôr taký zahraničný ľudia zvykli napísať ale väčšinou som si to všimla až o pol roka kedže som to mala v /iné/ a neodpisujem , načo... ked tak si zablokuj aby ti ľudia ktorých nemáš v priateloch nemohli napisať spravu....
@miaja ánoo, lenže potom potrebujem od niekoho nového správu (zo školy napr.) a ma nenájde (lebo mám 300 menovkýň, lebo nie všetky jazyky používajú latinku, ...)
čojaviem... prečo nie? keď sa im chce, good for them.
mne sa zatiaľ stalo len také že si ma niekto úplne bez hocičoho pridal do priateľov, resp. poslal friend request, tak som mu napísal že ma to síce potešilo a beriem ako kompliment, ale že kto dotyčný je, a aký mal na to dôvod, lebo ja o žiadnom neviem.
v jednom takom prípade dotyčný bez slova friend request zrušil, v tom druhom ani to nie, a tuším bol ešte jeden prípad kde sa mi na to dostalo odpovede "chcela som len aby môj chalan žiarlil tak som si random niekoho friendla, díky, maj sa"
mne občas napíše nejaká slečna, alebo mi pošle žiadosť ... stáva sa mi to fakt výnimočne ale niekedy aj dva tri krát do pol roka ... niekedy aj pol roka nič ...
väčšinou sú to nesmelé správy že som ich zaujal, že mám zaujímavé názory a že ma chcu spoznať a nezabudnu vypichnuť že sa cítia trápne z toho že mi napísali je to milé náhodou
@midnight refrešer hlavne a priznania žien a jedno dievča aj tu na B že ma videlo (ale nechodí sem skoro vôbec) ... hej veď až sa niečo také prihodí tak mám z toho samozrejme radosť :-S
no neodpisujem takym pripadom
jeden mi raz napisal že som krasna a blabla a keď som si pozrela jeho profil, tak mal cover fotku, na ktorej bol s priatelkou v pariži... no odpadla som :letim:
zaujímavé, mne nikto nič nenapísal teda raz nejaká baba... ale to bolo asi skôr niečo v súvislosti so školou, lebo som sa dosť často vyskytoval na stránkach našej fakulty..aj tak som si to všimol až o pol roka a už mi bolo blbé odpísať s takým časovým odstupom ... ale inak nič
Niektorým neodpíšem, iným zase áno, ale najčudnejšie bolo, keď mi začali písať nejakí Chorváti, celé zle a to som sa s nimi na dovolenke určite nestretla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
prípadne sa spýtam, či sa poznáme.. ak sa nepoznáme, nepridám si ho, čiže si s ním nepíšem
mne sa zatiaľ stalo len také že si ma niekto úplne bez hocičoho pridal do priateľov, resp. poslal friend request, tak som mu napísal že ma to síce potešilo a beriem ako kompliment, ale že kto dotyčný je, a aký mal na to dôvod, lebo ja o žiadnom neviem.
v jednom takom prípade dotyčný bez slova friend request zrušil, v tom druhom ani to nie, a tuším bol ešte jeden prípad kde sa mi na to dostalo odpovede "chcela som len aby môj chalan žiarlil tak som si random niekoho friendla, díky, maj sa"
mne občas napíše nejaká slečna, alebo mi pošle žiadosť ... stáva sa mi to fakt výnimočne ale niekedy aj dva tri krát do pol roka ... niekedy aj pol roka nič ...
väčšinou sú to nesmelé správy že som ich zaujal, že mám zaujímavé názory a že ma chcu spoznať a nezabudnu vypichnuť že sa cítia trápne z toho že mi napísali je to milé náhodou
a to do akých skupín čo píšeš? to je úplne nie že milé, to je úžasné
@flux nekupuj si takých škaredých plyšákov
jeden mi raz napisal že som krasna a blabla a keď som si pozrela jeho profil, tak mal cover fotku, na ktorej bol s priatelkou v pariži... no odpadla som :letim: