Mám aj myspace aj facebook, na myspaci sa mi páči že si človek može pekne upraviť profil ale facebook využívam viac lebo je tam vela ludí ktorých poznám a lepšie sa tam komunikuje s priatelmi a človek tam može nájsť aj takých o ktorých dlho nepočul
Ja som sa zrovna pred par dnami registroval na facebooku ale nejak moc sa v tom nevyznam A ani tam moc nechodim, mam tam jednu babu v kontaktoch a s tou aj tak vacsinou volam na skype.
mam aj myspace aj facebook, myspace mi pripada viac komercnejsi, na fcbk je to dospelejsie, mozno menej prehladne (to sa mi teda nezda), ale dajju sa tam najst kamosi kt. si x rokov nevidel:d
mne sa celkom páči, len ma vrcholne otravujú všetky tie aplikácie... raz som na jednu klikla, že teda pozriem, čo to je, a potom som len klikala a klikala a pointu tej aplikácie som i tak nepochopila... to jediné ma sere.
ja som na facebooku ani neviem ako dlho...ale mňa to dosť baví..páči sa mi tam veľmi mám tam síce len okolo 30 priateľov...ale mne to stači...Pet Society je brutál hra a hlavne mysterious box čo sa tam dajú kúpiť...ak niekto máte Pet Society...napište mi...mohli by sme nejaké veci pomeniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Podla mna je ovela lepsi ako myspace ci bebo,tam ani nechodim...A na facebooku som stale
mne sa celkom páči, len ma vrcholne otravujú všetky tie aplikácie... raz som na jednu klikla, že teda pozriem, čo to je, a potom som len klikala a klikala a pointu tej aplikácie som i tak nepochopila... to jediné ma sere.