@insanebutalive ja tam skoro vôbec nechodím a som radqa že som neni od toho závislá ako moja sesra myslím si že je to naozaj len strata času a ten využitý čas bez FB môže byť využitý aj nákupmi
facebook je iba taký, aký ho spravíme svojim konaním. Ak chce mať človek 800 psedoprateľov, nech má. Ak tam chce sedieť 20h denne, nech sedí. Nadávať na facebook preto hodnotím rovnako, ako nadávať napr. na auto.
boze este 326587krat nehc to niekto riesi. ano je zly, ano zabijak casu, kto chce nech ho ma, kto nechce nech ho nemam. ja som ho zrusila, ale to ci 548 ludi z birdzu tam je ma vonkoncom netrapi.
fb nezruším nikdy! keby nebolo facebooku tak by som nebol minimalne na 2koncertoch... a celkovo sa mi lepšie organizuju veci ako yb som mal každeho jedneho obvolavať . nikoho neštuchám,nerobím kvizi,nehram hry a ziadosti o aplikacie ignorujem..
dalsi priklad pesimizmu .... zle veci najdes vsade... aj na birdzi ... a nie KAZDY sa len stucha, chatuje ( nooo boze tak miesto icq pouzivaju ludia F a likuju ( co je na tom zle? )
ja som si ho zrušila a nelutujem to! konečne nikto nevie o všetkom nikto nevie kde som bola nikto nevie aká ja moja najnovšia fotka nikto nevie akú mám náladu okrem mojich najlepších a naozajstných kamarátov s ktorými trávim viac času ako predtým....
@nnd ked idem niekde von s kamaratmi, mam za nimi ist cez cele mesto aby sme sa dohodli kedy? alebo mam minat kredit ked mozem napisat na fb a aj ked tam ten clovek nie je, najde si to. na facebooku je strasne vela ludi, ked nieco potrebujem, nemusim kazdeho obvolavat, napisem na nastenku alebo napisem hromadnu spravu, niekto mi napise. a nepoznam lepsie miesto na dohadovanie veci s triedou ako fb
@piter09 Presne pre takéto príležitosti mám Jabber, a to ho mám len na to, že keď potrebujem narýchlo niečo vybaviť, tak to vybavím a nezdržujem sa hrami, fotkami a inými somarinkami ako na fb. A tiež je to rýchlo a zadarmo
akurát dnes na angličtine (mali sme konverzácie na tému internet) sa spolužiačka ozvala že čítala o tom, že práve facebook je najčastejším dôvodom rozvodov vo svete + odhalení nevery
Fejska sama o sebe je dobrá, záleží na tom, koho si tam pridáš. Keď tam máš málo ľudí - ktorých máš rada, ja milé keď ťa niekto napr. šťuchne, aspoň vidíš že na teba myslí.
ja nemam nic proti facebooku ked tam niekdo nesedi cely den (poznam aj takych ludi) ked je tam niekdo hodinu za den a pise si tam tak dobre ale 10 rocne deti tam sedia od rana do vecera ci je sneh , alebo nadherne pocasie . cize facebook z mierou
ja nechodim na facebook , ked si chcem z niekym pisat nikdo nema cas lebo si robi nejake super "testy" ze aky je rohlik alebo ci ho miluje Justin Bieber
kravina na ntu co hovoris akoze s niektorymi kamosmi sa nemam jak momentalne stretnut cize udrziavam s nimi kontakt aspon pomocou FB ..takze az take "hroza" ako ty vravi to nieje , ale mohla by si robit v reklame ,ked tak citam co tu "davas" ... a mas tam aspon vsetkych poruke co potrebujes lepsi jak vyje..ny pokec aspon ti tam nepisu nejaki pribrzdenci ,uchylovia , luzeri, a retardi
@nnd tak ak si tam vypisovala statusy typu " Idem na WC, Dostala som prvy krat menzes" tak bud si ista ze tí dotycní ludia ,ktorí to museli kazdy den citat ....im tiez odlahlo
nikdy som ho nemala a ani si ho neplánujem založiť.. podľa mňa je to zbytočná strata času, s kamošmi sa dohodneme normálne aj bez toho.. decká by sa mali namiesto sedenia pri tom ísť radšej prebehnúť do lesa, veď je tak krásne treba si užívať skutočný život, nie virtuálny
to že je fuckbook chobotina je nad slnko jasnejšie, že je to strata času takisto, to že niekto súhlasí s takými terms of use aké sú tam je jeho sprostosť, nech tak robí, to že sú ovela lepšie alternatívy na komunikáciu, len ľudia sú moc hlúpi aby ich používali je takisto pravda, ale nevidím dôvod aby som ho nenávidel, shak ked gejsbuk nechcem používať tak ho používať nebudem a vôbec s tým nebudem strácať čas...
facebook ma pozitiva aj negativa. myslim, ze negativa prevysuju, ved ani nie je bezpecny. nemozes si tam hocijaky nazor vypustit. parkrat sa mi stalo, ze som hovoril, aky je FB pomaly a ze by som odtial najradsej odisiel. napisal som to kamaratovi v správach a prisla mi správa, ze mam zablokované pisanie správ... no comment. ale pozitivom je napr., ze sa tam mozes porozprávat so spoluziakmi ci kamaratmi, s ktorymi uz nie si v kontakte a vzdy ste si rozumeli a chcete vediet, co maju nové. mozete ten vztah obnovit. dnes je tam mnoho mojich spoluziakov. keby sa tam neukazali pomerne casto, tak by ma napr. stálo dost centov volat im a vybavovat to po telefone. ja by som vsak bol najradsej keby sme mohli fungovat bez neho, pretoze clovek tam fakt presedi vela casu a mohol by ho vyuzit aj zmysluplnejsie.
Súhlasim so smutným pánom pretože každá minca má dve strany. Ako Hovno. No čo je na ňom dobré? tak to je asi zlý príklad ale k fb sa vrátim, to máš ako s reklamou v TV. Ak je nechutná a nechceš ju pozerať, nezrušíš reklamu ale vypneš tv a tiež s fb, nik ťa tam nenúti ísť, komentovať štuchať a nič pobodné..
fb je proste robený pre priateľov... to je jeho účel, aby si vedela o každom krku tvojho kamoša čo najrýchlejšie... asi tak..
zalezi ako ho vie dotycny pouzivat...ja nepotrebujem vypisovat statusy, hrat kokotiny, testy a pod. dojdem tam raz za den, ceknem spravy, spytam sa co potrebujem a hotovo. mozno to neni najlepsi a ani najbezpecnejsi prostriedok, ale je pravda ze je tam najviac ludi, ktorych JA potrebujem(to ze vasi "kamosi" nevedia co od radosti a spamuju vam nastenku debilinami to ma netrapi) a naco si minat kredit ked som doma a to co potrebujem si zistim aj z netu?
tot moj nazor, povedal by som ze fb mi dokonca ulahcil zivot, to ze ho niektori dotycni nezvladli mam na haku
takže..po prvé je fejs dobrý a po druhé zlý..dobrý preto,že ked niečo potrebujem trebars ulkohy do školy,alebo sa dohodnuť kedy a kde sa stretnem s niekym..ale po durhe je to zle..pretože vela ludí tam zabíja čas,je tam aj celý den,lebo nemá nič ine na práci..ja na internet nechodím moc často..pretože bd som v škole,alebo v hudobnej alebo som proste von s kamosmi alebo si len tak vídem von aj sama..ale určitenedokážem premarniť svoj život na FB..aj ked vie byť niekedy pomocník
tiež ho nenávidím, bola sa na ňom pár mesiacov, a počase som si uvedomila že je to blbosť, v škole nám facebook zablokovali, pretože tam pár ľudí dávalo erotické fotky, sprosté komenty, a písalo sa tam o našej škole, že tam nič nerobíme
Ja mám FB rada, pre mňa je len užitočný, mne neberie neúnosné množstvo času, ja nemám 1000 priateľov, ja nečítam každý vyhodený status. Je pre mňa na to, aby sme sa dohodli, kedy a kde a tiež veci ohladne školy. Pre mňa negatívny zatiaĺ nebol to že na nom strávin 20 minút denne tragédia nie je, lebo je to tých 20 minút, počas ktorých aj tak prezerám iné stránky, takže na nete by som bola tak, či onak
Mne nebral čas a ani neberie.. lebo na blbosti ako Fb si čas len tak ľahko nenájdem.. a to ani von nemusím chodiť... chodiť tam z nutnosti.. kedy mám na niektorých ľudí len kontakt na FB..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
.................................................................................................
ja nechodim na facebook , ked si chcem z niekym pisat nikdo nema cas lebo si robi nejake super "testy" ze aky je rohlik alebo ci ho miluje Justin Bieber
podla mna ja facebook strata casu
nesedím tam celý deň, raz-dvakrát za deň tam zájdem pozrieť, či ma niekto nepotreboval a to stačí...
všetky tie "hry" a "testy" mám zablokované, takže mi to zbytočne ani nespamuje nástenku...
a napr. keby nebolo fb, tak sa ani nedozviem, že v pondelok školu nemáme a by som sa tam trepala jak truhlík
a neseď ani pred birdzom a choď von keď je tak pekne....
konecne niekto s kym mozem v tomto suhlasit
No teraz už to neni o chatovaní , ale o kazení si svojho súkromia o vyzívavích fotkách , likovaní a pod .
fb je proste robený pre priateľov... to je jeho účel, aby si vedela o každom krku tvojho kamoša čo najrýchlejšie... asi tak..
tot moj nazor, povedal by som ze fb mi dokonca ulahcil zivot, to ze ho niektori dotycni nezvladli mam na haku