co treba? hacknut jeden z najvacsich serverov na svete je hracka, multimilionove projekty maju obvykle napicu zabezpecenie...zajtra by som sa mal konecne naburat do pentagonu a potom som volny.
A k veci nieco podobne som uz robil, dokonca myslim ze v skratke som princip utoku aj opisal v niektorom starsom fore.
Pokial zdravo uvazujes tak je ti jasne ze zabezpecenie serverov ako takych nezlomis.
Ale na co mozes zautocit je ludska blbost
Ja som to kedysi riesil phisingom
(Realne som to nikdy nevyuzil, iba ukazal ze to ide. Aj z toho dovodu som poslednu cast utoku vynechal - podhodenie falosneho DNS servera a absencia bezpecnostneho certifikatu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ak to budes robit dostatocne dlho tak vysledok mas zaruceny
Pokial zdravo uvazujes tak je ti jasne ze zabezpecenie serverov ako takych nezlomis.
Ale na co mozes zautocit je ludska blbost
Ja som to kedysi riesil phisingom
(Realne som to nikdy nevyuzil, iba ukazal ze to ide. Aj z toho dovodu som poslednu cast utoku vynechal - podhodenie falosneho DNS servera a absencia bezpecnostneho certifikatu)
p. s. myslim to vazne