Nic proti fajciarom ako nevadi mi to do tej mieri kym mi nenapachnu vlasy a nemam chut tyckovat -.- preco nesu delene vsetky podniky na fajciarsku a nefajciarsku cast sakra ...
aky mate postoj Nefajciari k Fajciarom
a CO hovoria Fajciari na toleranciu k strane nefajciarom?
BTW preco ste zacali fajcit a fajcite?
a naopak preco uz nefajcite?
no podla mna to je dost cudne ked napriklad sme v reštouracii a niekdo tam začne fajčiť...no fuj ...preto do takychto podnikov už nechodím
...ale ked si niekdo zapali pri mne tak jako mne to nevadí moc ale tak vadilo by mi to už keby si zapalil ale 10 po sebe to by bolo už moc aj pre mna...ja osobne nefajčim a newiem načo by som mala fajčiť...nadarmo to kazí naše zdravie a ešte k tomu minieme na to tolko penazí a tak dalej...este je wela dvovodov preco nefajcit... ...takze takyto je moj nazor na túto tému
ja som niekedy fajcila, no teraz mi to dost vadi. hlavne ked idem do nejakeho podniku s kamaratkami a 80% z nich fajci. ale nefajcia tak, ze si zapalia jednu a potom klud, nie, ony musia kazdych 5 minut si zapalit
Ja som fajciar, ale uvitam ak sa zakaze fajcenie v podnikoch. Nerobi mi problem vyjst pred podnik, clovek sa stihne aj nadychat trochu vzduchum, pretriezviet a dobre si pokecat so zatial neznamymi fajciarmi
Ja len vodnice... cigaretu som este nikdy v ustach nemala a ani ma to nelaka8)
a suhlasim ze by sa mali podniky delit... ale nepaci sa mi ze ja si budem musiet ist dat sisu do tej zasmradenej casti:/
nech si fajci kto chce, ale dost ma sere ked nejaky uboziak fajci na zastavke. Co sa tyka fajcenia v podnikoch, co uz, ale nepaci sa mi od toho napachnu veci...
nie som fajčiar a nikdy by som svojmu telu tak neublížila,ale bohužiaľ, som pasívny fajčiar a úprimne, nenávidím fajčiarov, ktorí neberú ohľad na ostatných.Zapália si na autobusovej či vlakovej stanici,na festivale v dave a podobne.
a určite by bolo lepšie,keby bol úplny zákaz v podnikoch a chodilo by sa fajčiť von.
Nestojím o to aby som smrdela ako smetisko,keď prídem večer domov.
takže tak
aký je rozdiel medzi aktívnym pasívnym fajčiarom???
aktívny fajčí,a pasívny si necháva fajčiť...
len škoda,že niekto aj aj...
a pre ženy to moc neplatí,veď čo si dajú vyfajčiť???
tiez neverim ze by tu bolo az tolko nefajciarov... realita uz len ked sa pozriem z okna je uplne ina ... raz som si siel kupit na pumpu steelsky a predavacka sa ma pyta ze ktore su lahke.. '' lebo ja som nefajciarka'' a co som nevidel ked som sa vracal od kamosa domov ? hulila za pupou takze tak... pred par rokmi bolo fajcenie v mode povedzme si to otvorene a zdraviu to vzdy skodilo a skodit bude len je zarazajuce ako ludia dokazu menit nazory a postoje s dobou... co sa tyka fajcenia v restauraciach nemam a nikdy som nemal problem ist si zapalit von uzavrete priestory aj tak nemam moc v laske pretoze vonku ide dym pekne hore a smrdia mi len ruky ktore si mozem popripade hned umyt a vzhladom na tie kese.... no ... nemam argumenty keby som nefajcil mohol som mat uz motorku mozno aj slusnejsie auto ale vlastne jeden argument precalen mam... a to taky ze keby som neminal na cigy minam na ine veci a vysledok by bol rovnaky.... nefajciari kolko penazi ste si uz usetrili ???
ja ešte fajčím ale od nového roka prestávam....čo mi to dalo???hmmm neviem proste sa ráno zobudíš zapáliš si a premýšľaš,dáva ti to krátenie dlhých chvíľ...je to ako rituál ale budem sa ho musieť vzdať lebo potrebujem pribrať
krutafunebracka to bolo hnusne a nehumanne nehovoriac o tom ze svet nicis aj ty a to ked:1.sadnes do auta2. ked pouzijes deodorant alebo vonavku 3. tym ze pises na papier 4.tym ze jes maso 5.tym ze zasliapnes mravca na chodniku 6. tym ze mozno nosis alebo budes nosit kabelku z pravej koze 7. tym ze mozno sedis v kresle z pravej koze 8. tym ze kupujes nabytok, tym ze konzumujes cokoladu tym ze zijes ! ic do pekla a skap
@34 Nesadám do auta, chodím pešo. Veď to nie sú iba spreje. Mravce obchádzam. Kabelky môžu ísť do kelu, to je hnus! Fuj, tie kožené kabely a kreslá maj ty, nie ja! Ja ničím tak priemerne, ale hentie fajčiarske špiny nám tu úplne ničia ovzdušie a teším sa, keď pokapete na rakovinu!
moja nevzedalana s vyjadrovanim problematicka oponentka dovol aby som ti oznamil ze fajcenie nesposobuje rakovinu priamo len zvysuje jej pravdepodobnost pretoze nici plucne vrasocnice ktore su nieco ako prirodzena ochrana tohoto organu pred infekciou ale mozes skapat na rakoviny rovnako ako aj ja pretoze osud sa statisticky brat neda a ak by som nahodou smrtelne ochorel skor ako ty no tak kde je problem zrazim ta autom s tym si hlavu nelam ze by si ty nieco videla
@40 Nie, ale majú väčšiu šancu. Proste je to tvoja hanba, že si úbožiak, čo si serie to svinstvo do seba a znepríjemňuje život ostatným. Ono sa ti to raz vráti! Žiadnymi kresťanskými šibnutými "peklami" alebo čo, ale nejak raz áno! TAK TI TREBA, HAJZEL!
Bolo by úžasné pracovať niekde v továrni na cigy a priamo pri nich a tajne tam môcť pridať jed, aby každý, kto si to strčí do huby, chcípol, čo najskôr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
aky mate postoj Nefajciari k Fajciarom
a CO hovoria Fajciari na toleranciu k strane nefajciarom?
BTW preco ste zacali fajcit a fajcite?
a naopak preco uz nefajcite?
s timi podnikmi suhlasim... malo by sa to delit
...ale ked si niekdo zapali pri mne tak jako mne to nevadí moc ale tak vadilo by mi to už keby si zapalil ale 10 po sebe to by bolo už moc aj pre mna...ja osobne nefajčim a newiem načo by som mala fajčiť...nadarmo to kazí naše zdravie a ešte k tomu minieme na to tolko penazí a tak dalej...este je wela dvovodov preco nefajcit... ...takze takyto je moj nazor na túto tému
... nie je to z mojej hlavy ale hodilo sa mi to tu
A ako bonus, nebudem mat napachute aj trenky
@2 nie myslel som cigarety
odvteddy som si ani nepotiahla
ale fajcim sisu...velmi rada
a suhlasim ze by sa mali podniky delit... ale nepaci sa mi ze ja si budem musiet ist dat sisu do tej zasmradenej casti:/
Lebo to nesmrdí jak prasa, nieee
a určite by bolo lepšie,keby bol úplny zákaz v podnikoch a chodilo by sa fajčiť von.
Nestojím o to aby som smrdela ako smetisko,keď prídem večer domov.
takže tak
Chlapík: Chcete mi tým naznačiť, že som si vybral správne?
aktívny fajčí,a pasívny si necháva fajčiť...
len škoda,že niekto aj aj...
a pre ženy to moc neplatí,veď čo si dajú vyfajčiť???
Tak tomu hovorím argument
Ja sa potentujem
Ty vieš, že tie peniaze sú na to, aby sa na niečo použili?
Ale niekto to ničí z rozumného dôvodu a niekto ...
A že každý fajčiar umrie na rakovinu?
A myslíš, že toto je práve to, čo by ti pomohlo?
Hej, hlavne z toho jedu, čo tá cigareta potom vydymí