Seruste,som 9dni po vybere krcnych mandli neboli ma to uz ani nic ani neviem ze mi nieco robili ... a chcem sa spytat ze jak dlho by som este nemal fajcit ? lebo ma uz ide rotrhnut ... a odpovede typu "Naco znovu zacinat" si mozte nechat pre seba fa
Podľa mňa už môžeš, tak ale opatrne a lajtky, pri kaźdom to môže byť iné podľa mňa tá doba hojenia. Ja som si zahúlil tak zľahka po šiestich dňoch a ešte v ten večer som mohol fajkať, žrať tuhú stravu (konkrétne 15 rožkov, pol kila parížskeho šalátu, pol kila kuracej pečienky a šošovicu s volským okom.) a dokonca aj zakrićať na niekoho bez toho aby ma to vôbec bolelo nie to ešte aby sa mi krv pustila.
@sheily ja som jedna z mála, čo zvyčajne na otázku riadne odpovie a k veci, len posledné tri dni sa tu vyskytlo pár otázok, ktoré sú tak hlúpe, že ma na ne nenapadá inteligentná odpoveď. kľudne si však pozri iné témy, kde som prispela a nepíš ešte väčšie hlúposti ako ja
@kitty7 nemám potrebu za tebou teraz sliediť, ale viac krát som si všimla, že píšeš odveci svoje názory a postrehy a nie odpoveď na danú konkrétnu otázku, ešte keď v zadaní píše, že neá záujem o komentáre o tom, že by mal prestať. no ja mu aspoň nevnucujem svoj názor a nezhadzujem ho jak ty čauko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov