Ahojte
je tu niekto kto úspešne prestal fajčiť cigarety? Fajčím aktívne cca 5 rokov, niekedy som bola schopná vyfajčiť aj 20 cigariet, teraz si kupujem tabak, cigy si robím a fajčím tak 5-7 denne. Včera som chcela prestať a dneska som nevydržala a muse
môj otec prestal kvôli zdravotným problémom po 20 rokoch aktívneho fajčenia.. mal už chronický kašeľ atď.. dnes už 3 roky nefajčí a cíti sa oveľa lepšie a zdravšie.. prestal zo dňa na deň, bez žiadnych výhovoriek, proste prestal.. mala by si aj ty, je to svinstvo
ja som fajčil 2,5 roka pól krabičky denne a už 3 mesiace nefajčím a ani mi to nechýba. Hlavne sa snaž vyhýbať kamoškám čo fajčia, lebo ťa to bude pokúšať...
@asceticjunkie ano, kvôli zdraviu hlavne.. no nad tým som tiež rozmýšlala a asi to aj vyskúšam lebo uplne prestať fajčiť z dňa na deň proste nedokážem.. :/
je to len o tvojej psychike - ak naozaj CHCEŠ prestať fajčiť, tak prestaneš a nenájdeš si výhovorku typu "veď dnes len jednu..."
poznám ľudí, ktorí takto "prestali" fajčiť asi desaťkrát za posledný rok... a tiež poznám človeka (áno, len jedného), ktorý povedal "skončil som, toto bola posledná cigareta" a už desať rokov si nezapálil....
žiadne náplaste ani žuvačky... treba len chcieť
@olii PRESTAN FAJCIT !!! fajcenie ti sposobí nielen rakovinu ale aj srdcove problemy arytmie atdd. Mne 3 cigarety ktore som si raz mi z nich bolo tak zle že ma museli odviest na špital.Fakt nechci takto skoncit doničíš si týmto srdce a neni to otazka rokov , nespoliehaj san nato že si mlada a že je to v pohode a že nasledky sa prejavia až o niekolko desatroci neskor! mne sa prejavili následky takmer hned a takisto sa to može stat aj tebe , rked už si nervozna daj si radšej niečo sladké
Kup si gumičky a das si aspon jednu dve na ruku a ked ta napadne si zapalit alebo proste uz ich budes drzat tak natiahni gumicku a pusti vazne tato metoda by ti pomohla
no tak to proste musis vydrzat, aj ti co s tebou su alebo sa zahrab do postele a spi ked si neznesitelna... ono tiez jedini fajciari ktorych poznam a fakt nefajcia uz zopar rokov prestali tak, ze si povedali dost a viac si nezapalili.
@8 všetko je v tvojej hlave.. musíš to prekonať, je to len pocit proste skús dáku knihu od autora Paul McKenna.. ja som mal jednu jeho knihu a pomohla mi v určitých veciach a sa mi zdá, že má aj na tento tvoj konkrétny problém jedno dielo
prestala som pred polrokom, ale nie zo dňa na deň, postupne. trvalo to asi tri týždne, z piatich na nulu. ale trvalo ďalších pár týždňov, kým som prestala po všetkých vrčať bola som hrozný nervák... no nepoddala som sa tomu, aj keď som si narobila kopec nepriateľov... taký je život.
No kúpil som si elektronickú ...je veľká ako klasická a mám k nej púzdro nabíjacie čo vyzerá ak iphone vydrží mi to celý deň fungovať a prefajčím 15 euro mesačne. Sú to už 2 roky čo som nemal v hube klasickú cigaretu a vôbec mi to nechýba a ani ma nenapadne utekať do obchodu v teplákoch a kupovať si malborky za 3.20 každé ráno ak kkt
@mefistofel ved viem ale nikdy mi nenapadlo sa v tomto pripade takto trestat (musim sa ucit a je okolo mna toooolko zaujimavych veci) uz mam celu ruku ociarkovanu ale splna to svoj ucel
@olii však ...len ak si budeš kupovať takú cigaretu tak nekúp si nejakú sprostosť ako to robí väčšina ľudí a potom všade rozprávajú aká je to kktina a keď im dám potiahnúť z mojej tak strácajú dych nejako aj 20 ročný fajčiari a to fajčím len "medium" skúšal som aj "low" silu tabaku ale to mi bolo málo nejako po krabičke červených na deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
poznám ľudí, ktorí takto "prestali" fajčiť asi desaťkrát za posledný rok... a tiež poznám človeka (áno, len jedného), ktorý povedal "skončil som, toto bola posledná cigareta" a už desať rokov si nezapálil....
žiadne náplaste ani žuvačky... treba len chcieť
» www.elcigareta.sk/e-cigareta-joye...