Ocujte Birdzaci, fajci niekto z Vas cigary? Cital som nejake clanky a to je normalne hotova veda.. cigarety ma nikdy nelakaly, ani som nikdy ziadnu nemal.. ale taka dobra rucne sulana Kubanska cigara nemusi byt zla.. len pri tych vsetkych ceremoniach a pr
ja som nikdy nefajcil, takze neviem jaky je rozdiel v tom vtiahnut dym len do ust a do pluc, nechapem ako sa to da zastavit a nevtiahnut do pluc.. No ved to, kua len popolnik stoji skoro 50 ecok, orezavac 15, humidor 60, a cigy podla toho, ale tie kvalitne dost.. A ak by som si nejaku kupil, tak rozhodne nie nejake v tescu za 2 ecka 12 kusov, samozrejme ze tiez nie najdrahsie, ale aby to malo nejaku kvalitu.. Ako to vlastne chuti, da sa to popisat?
@aversio tak, ze ten dym, ktory vtiahnes do seba netahas dalej ale nechas par sekund "kotulat" v ustach a potom to vyfuknes..cigarety tahas dalej do pluc..
chut zavisi od toho, ci je s nejakou aromou alebo obycajna..ale ked tak spominam, uz ani neviem ako to chutilo
Raz sa ku mne zatúlala cigara a radšej som ju nenechala zatúlať sa ku mne znova, pretože mi to veľmi chutí Bol by z toho u mňa veľmi rýchlo nezdravý návyk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tak len tolko k tomu z mojej strany
neslukuj to
chut zavisi od toho, ci je s nejakou aromou alebo obycajna..ale ked tak spominam, uz ani neviem ako to chutilo