Spoluziak tak kúpil s3 fake , celkom na nerozoznanie až na ten blby display , zle pozorovacie uhly . Ale ináč skoro to iste akurát menej kvalitné a s kratsou zivotnostou/zarukou
@TomyVanTV Ja by som tieto fake sr*čky nekupoval ... Rovno by som ich najradšej zdemoloval a dal tým čínanom mastnú pokutu, čo to vyrábajú.
Možno sú niektoré ceny niektorých výrobkoch prehnané, ale kopírovať sa nemá... Nech si vymyslia vlastný vzhľad.
ta kamarát si kupil dajaký fejkový ajfon kedysi, ale to bolo na prvý pohľad jasné že neni naozajský a sa išiel lyžovať s ním, raz spadol, rozbitá obrazovka a nedal sa ten mobil už ovládať.
ja keby si mám kúpiť ďalší smartfón tak s číny si ho kúpim majú tam aj dobré telefóny nie len sračky a to za smiešne ceny všetko mal som pár takých aj v ruke a celkom slušne to išlo aj vyzeralo som bol prekvapený z toho normálne
Osobne som dal 600 euro za high-end smartfón ktorý sa pokazil 4 mesiace po záruke. Slávny samsung galaxy ...nedám už ani korunu týmto predraženým buzerantom čo tu telefóny predávajú momentálne pokukujem po Xioami M2s/M3s alebo lenovo P780
načo chceš nejaký gangstersky mobil ked bude potom aj tak fake? to je ako slečny s LV kabelkami ved si kúp normálny mobil za cenu toho fake-u a nebudeš s ním mať žiadny problém... ved dnes už nájdeš tolko dobrých mobilov v super cenách
@tomyvantv Ak chceš silou mocou iPhone, do 100€ zoženieš originál iPhone 3GS 8/16GB (2009)
Ak chceš telefón s Androidom, tých je mnoho ... Do 100€ Najmä staršie známe ako Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy Ace, SE Xperia Neo, ak budeš mať šťastie, tak aj dvojjadrovú Xperiu U a pod.
Ak priplatíš 30-50 € tak zoženieš možno aj dnešný ,,hit'' Galaxy S3 mini, poprípade známy, kedysi ,,high-end'' Galaxy S2, HTC Sensation, Xperia P a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Možno sú niektoré ceny niektorých výrobkoch prehnané, ale kopírovať sa nemá... Nech si vymyslia vlastný vzhľad.
Keď nemáš na originál, kúp si tebe dostupnejší a nebuď ako ovca..
Ono je to nefér aj voči samotným značkám...
fakt fake nekupuj ani v najhoršom prípade
Osobne som dal 600 euro za high-end smartfón ktorý sa pokazil 4 mesiace po záruke. Slávny samsung galaxy ...nedám už ani korunu týmto predraženým buzerantom čo tu telefóny predávajú momentálne pokukujem po Xioami M2s/M3s alebo lenovo P780
Ak chceš telefón s Androidom, tých je mnoho ... Do 100€ Najmä staršie známe ako Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy Ace, SE Xperia Neo, ak budeš mať šťastie, tak aj dvojjadrovú Xperiu U a pod.
Ak priplatíš 30-50 € tak zoženieš možno aj dnešný ,,hit'' Galaxy S3 mini, poprípade známy, kedysi ,,high-end'' Galaxy S2, HTC Sensation, Xperia P a pod.