Zdravím, pls, ak by niekto náhodou mal skúsenosť tak mi pomôžte...od prvého mi začína fakturačné obdobie (o2 paušál), dnes mi odblokovali novú sim kartu, karta je aktívna...ale za koľko volám a smskujem do konca októbra? Nikde som nenašla cenník alebo nie
neviem ako je to u o2 pausalov, ale standardny pausal funguje tak ze platis urcitu fixnu sumu za urcite produkty. vzhladom na to, ze to nebudes vyuzivat cely mesiac tak zaplatis len alikvotnu ciastku a zaroven budes mat v ramci pausalu k dispozicii len alikvotnu ciastku sms, volnych minut etc, teda je to len urcita cast z celkovej ponuky. vydel si pausal 30 dnami, zrataj kolko dni este mas a plus minus ti vyjde kolko sms/minut mas v ramci pausalu a co uz bude nadramec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ved im napis mail/na ich fb stranku/webchat a opytaj sa. Reakciu by si mala dostat takmer okamzite @all1en
aspon u inych operatortov to takto funguje.