inteligencia vacsinou suvisi priamo s genetikou, kto kolko dosta....vela ale zavisi aj od prostredia kde jedinec vyrasta... hovori sa ze si kombinacia piatich ludi ktori okolo teba su... zavisiaj od zaujmu jedinca...cisachces vzdelavat alebo nie...zase je tu aj nejaka hranica...proste nemozes cakat od zlatej rybicky ze ti povie nasobilku do sto...alebo zase my normalni ludia nedokazeme napriklad to co niektorii ludia s autizmom...nakreslit podrobnu mapu sveta, zahrat na prve vypocutie skladbu na klaviri...
neviem co chces pocut, najdi si knihy, alebo proste kukaj dokumentarne filmy...neviem ti povedat
môžem sa pohrabať v mobile v tých 8factoch, čo som si uložila + tiež mám nejakú knihu o psychológií a bolo tam niečo, ale ak ti to už nebude treba tak sa mi nechce..
@amonym v zošite mám len také blbosti že čo to je, výpočet inteligenčného kvocientu, rozdelenie inteligencie na G a S faktor a ešte tu mám dačo o emocionálnej inteligencii, tak ak ti to pomôže, ti to môžem poslať
@aprilynne tak sa popozeraj, ci mas nieco uložene do knihy nemusis pozerat, az tak velmi mi to netreba @simka1311 tieto veci už mám, ale dakujem mnoho krát
Čím väčšie IQ človek má, tým je väčšia šanca, že si ho Ilumináti nájdu a zneužijú ho! Veď "inteligencia" aj "ilumináti" sa začínajú na "I" a to predsa nemôže byť náhoda!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ci su to vierohodne zdroje to ti neviem povedat
A kľudne pošli, ja už si nejak poradím.
neviem co chces pocut, najdi si knihy, alebo proste kukaj dokumentarne filmy...neviem ti povedat
@simka1311 tieto veci už mám, ale dakujem mnoho krát