Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU
Ahojte,
je tu niekto kto chodí na FCHPT STU? Alebo niekto,kto sa tam chystá?
Tí,čo tam už ste,ako sa vám tam páči? Napíšte,prosím,niečo o svojej školičke,čokoľvek,čo vás napadne. Rozhodujem sa totiž,či podať prihlášku tam,alebo či ostanem v
@wallta kamoska o tom odbore tiez rozmysla a mna na to prehovara skoda, ze je tam tolko chemie :/ ale ze robia nejake kurzy predym aby ta pripravili na to tak neivem
@wallta ta kozmetika je lem B forma bakalarskeho studia, tj budes mat podstatne menej hodin a este podstatne lahsie predmety. titul bakalara ti daju, ale bohvie ci bude mat nejaku vahu. mozno preto takmer vsetky tretiacky kozmeticky sa snazia dostat na ING studium, ale musia si dorobit niektore predmety (tie tazke co nemali a urobit primacky na ING studium.
@zamidari o tom viem,že je tam problém s Ing. štúdiom,už som o tom počula a plánujem si urobiť aj to,nechcem ostať len na Bc. Keby som tam šla,neriešila by som to asi len v treťom ročníku,že čo ďalej,ale už od začiatku zrejme.
@nepodstatne NECHODTE TAM,NA TEN ODBOR ISTO NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE LEN FRASKA....chodte radsej na biotechnologiu,ked uz na fchpr alebo na to inzinierstvo
Nj, ten odbor je asi najlahsi...najhorsi, len odvar a len po Bc, co nemam pocit, ze na Slovensku vela znamena
Ale skola v pohode, ale tie kurzy na zaciatku co ponukaju...mne boli len na jednu vec dobre a tot, ze som sa skor zorientovala v BA a nemusela cakat v rade na knihy, ked somsi ich skor bola vybrat
@wallta ja chodim na FMUK a nemyslim, ze by vyhadzovali...dokonca isti vyucujuci spravia vsetko preto, aby clovek nemusel opakovat skusku, alebo prenasat
@wallta akoze aj u nas nie su vsetci uzasni...ale taka matikarka ti v pohode prihodi aj 5 bodov do lepsej znamky a ani ju o to nemusis prosit, spravi to automaticky...alebo ked mas nad 50 bodov, tak prides na doskusanie, aby si nemusela robit opravak
@momoglamorous jasné,chápem... To je super. U nás sa vyhadzuje zo školy za 3 chýbajúce body. Samozrejme,tiež,nie všetci sú takí,je to o šťastí,závisí od toho,na ktorý termín ideš a ako sa daný profák vyspal,nejde o snahu,ani vedomosti,bohužial...
No co ja mam skusenosti s ludmi z VYKOZ, kopa ludi od toho ocakavala nieco ine a potom to pocas prveho semestra zabalili a odisli. No a zostalo tam par ludi, ktori hovoria, ze ich to bavi. Ked uz mas nejake tie skusenosti z PriF UK, tak asi mas sajnu, co od toho ocakavat. Zvladnut sa to podla mna bez vacsich problemov da.
No co som mal ja skusenosti s matikou na VYKOZ, tak si myslim, ze sa to da v pohode zvladnut. Podla mna je porovnatelna s matikou v prvom semestri na ekonomickej univerzite. Aj co do rozsahu, aj co do narocnosti spravenia skusky. S fyzikou zatial skusenosti nemam, ale to by sa malo kazdu chvilu zmenit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
P.S tusim maju dobru posilku
To ma napadlo o tej skolicke este.
Jeden sa seriózne učí, pravidelné, rpedskúškové prípravy.... zvláda to, baví ho to
druhý sa zabáva, popri tom učí, prechádza, nemá s tým problém, zvláda to, baví ho to
ale asi nie sú konkrétne tie odbory...
ked sa raz niekto dostane na UK, tak ho vacsinou bez titulu ani von nepustia, na STU beru ludi ostosest a tiez aj vyhadzuju
@nepodstatne na medicínsku chémiu mi chodí kamarát a tiež som mrkala aj na ten odbor.
Ale skola v pohode, ale tie kurzy na zaciatku co ponukaju...mne boli len na jednu vec dobre a tot, ze som sa skor zorientovala v BA a nemusela cakat v rade na knihy, ked somsi ich skor bola vybrat