O FSEV UK viem svoje Mimochodom, vseobecna psychologia tam nie je. Mas asi na mysli Socialnu a pracovnu psychologiu. Podla mojho nazoru, ak tam prestane ucit Doc. Hradiska, tak to bude na urovni vyucby vyrazne citit Skoda. Co sa tyka podmienok prijatia, tak tie su podla mojho nazoru minimalne slusne povedane divne. Pokial viem, snazia sa o postupne zrusenie prijimacich skusok a prijimania iba na zaklade vysledkov zo strednej skoly. Vzhladom na to, ze sa tam hlasi podstatne viac ludi, ako mozu prijat a na to, ze sucasny stav maturity nie je zdaleka uzasny, tak je to podla mna pochybne. Minimalne tento rok prijimali rozne skupiny ludi na zaklade rozlicnych kriterii, co je podla mna samo o sebe zle. Ako to bude v buducnosti, uvidime. Ak budem vediet nieco nove, napisem Ti.
dakujem nj socialna a pracovna psychologia som myslela takze nic moc, co? a nahodou psychologia na filozofickej?? bohuzial, znamosti nemam takze je nieco aj pre normalnych ludi??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty