@staniji23 prvy, robila som prijimacky aj z nemciny, lebo som isla na nemencky program, nemina bola v pohode mala som nejakych 80 bodov, anglina bola tazka, skoro jak maturita uroven C1, este aj sloh sme pisali a zdalo s ami, ze som mala malo bodov, nakolko som to dost vedela, nejakych 50-60, proste fail a matika bola uplne najtazia, tam tusim nikto nenapisal ani nad 40, to uz skusky su lahsie...ale tak dostali sa skoro vsetci, co boli na prijimackach tusim, len nas je nejakych 40-50, lebo sme ten nemecky program iba dve skupiny, obycajny manazment je teraz 8 skupin a neviem, ci tam sa ich menej dostane, lebo sa ich viac hlasi na ten program, ale prvakov je nas tak do 300 uplne vsetkych na tuto skolu, ked sa dostanes, uz veru tak lahko nevyletis, to je styl UK
fakt? ...to je super, ja som si dal program manazerska informa ale budem rad aj ak ma zoberu na manazment vseobecnne ...len to ma musia zobrat, ale ked vidim tu matiku tak slabe smiechy chytam ...ze nedam ani priklad
@lenuli ovela a hlavne rozumnejsie, nebol sloh a cvicenia mi pripadali vhodnejsie na prijimacky...iba tam boli take dve dost tazke vety na preklad...no v AJ mi pripadalo vela cviceni takych relativnych, ze napriklad vytvorit otazku podla textu a tam si mohla dat vselico a zdalo sa mi, ako keby brali do uvahy iba jednu moznost a hodnotili to dost subjektivne :/
@staniji23 ta matika bola dost odveci...ved v letnom semestri sme brali linearne programovanie a cviciaci nam hovori, ze "podobne priklady boli aj na prijimackach"...hlavne, ze tam davaju nieco, co sa iba uci na fakulte ale neboj, staci ked nazbieras viac bodov z tych druchych testov, to ta potom vytiahne ako mna nemcina
ale tak zas to linearne nevypada az tak zle ..aspon teda tie jednoduchsie priklady...ale na matike dost aj zalezi aky test vytiahnes, lebo na daktorom sa dakju aj zo 4 priklady vypocitat a na druhom ani jeden...nahodou si nepamatas aky test si mala? (napr 7 C, 2 A, 4 D ....)
@staniji23 to uz si veru nespomeniem, ani si nepamatam, zeby tam boli nejake skupiny ale hej, dost zalezi od toho, ako ti sadnu piklady....aj na skuskach s ami zdali niektore testy tazsie
anglina vobec neni uroven B1-B2 ako pisu fakt daka C1 a matika no niektore testy pohoda a niektore su ako sorry riadne drbnute... a neucim sa ked vidim tie priklady vzdy ma to bohovsky odradi
ja mam tetu matikarku a povedala ze dost veci z toho sa uci na vyske pohodaci su to ja ani neratam ze ma primu aldm ked tam uz mam zaplatene tak pojdem ja mam stvrtok 14to je tusim
Neucil som sa ani minutu a zobrali ma a to som bol ako 3kar z matiky medzi uplne najlepsimi ale je pravda, ze treba vychytat lahsi test. A vyhovuje mi styl tejto skoly, malo roboty/vela volneho casu
mňa by zaujímalo nejaké info, viete niekto ako dlho trvajú tie testy ? a ako vyzerajú otázky z angliny, matiky akým štýlom sú robené (test,alebo treba počítať) ? ďakujem
Predám skrípt na prijímacie konanie (FM UK v Bratislave) Skriptá z matematiky : Riešené matematické úlohy z prijímacích skúšok 2002-2007 a 2008 - 2011. Anglický jazyk: Writing tasks, reading texts and exercises on vocabulary and grammar. 22 € + poštovné Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com.
Ahojte , prosim je tu nejaká este ochotná duša ktorá by mi vedela pomôcť :/ ?? Prosim ak ano napíšte mi na simonabolekova@gmail.com, mam par otazok na tento odbor , som tretiačka na gympli a je to tazke sa rozhodnúť kde študovať verim ze to niekto zažil a a rozhodne sa mi napisat :/
Predám zbierku úloh „Alžbeta Foltínová a kolektív: Nákladový controlling (Prípadové štúdie)“ s vyriešenými príkladmi z predmetu Manažérske účtovníctvo, (ktoré boli podmienkou absolvovania predmetu); najnovšie vydanie (2014). Zbierka je vhodná pre študentov FM UK v Bratislave, (1. ročník bakalárskeho štúdia) a (4.ročník Mgr. štúdia: blok marketing a financie; personálny manažment a financie). Môže byť dobrou študijnou pomôckou aj pre študentov iných fakúlt ekonomického zamerania. Cena: 11€ + poštovné.
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@staniji23 ta matika bola dost odveci...ved v letnom semestri sme brali linearne programovanie a cviciaci nam hovori, ze "podobne priklady boli aj na prijimackach"...hlavne, ze tam davaju nieco, co sa iba uci na fakulte ale neboj, staci ked nazbieras viac bodov z tych druchych testov, to ta potom vytiahne ako mna nemcina
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com