ahojte, prosím vás dobré aj zlé duše, dávala som si prihlášku na fakultu managementu UK, a stále mi nič odtial neprišlo, aj na AISe mi píše že je to nezaplatené. Máte niekto podobný probľém?
@jebazneba platil som niekedy už minulý mesiac, zatiaľ mi neprišlo nič, žiadna evidencia alebo potvrdenie prijatia prihlášky; na stránke majú napísané, že pozvánku s termínom na prijímacie skúšky musia odoslať najneskôr 28 dní pred ich začiatkom (do 15. mája, tak nejak), tak
@jebazneba fuha, kamos z filozofickej uz ma mesiac aj daco, ale tebe neprislo teda ani to potvrdenie , ze dostali prihlasku a blabla? to pride uz rovno to kedy mas primacky?
no ja to potrebujem vediet lebo mam ten tyzden este ine veci a potrebujem si to zariadit tak som nervozna:/
@alexxiss či sorry moja chyba... ona si dávala na filozofickú aj sociologickú, z jednej jej už určite prišlo tiež tak pred mesiacom, a z druhej zatial vôbec nič. takže som to asi naopak povedala dúfam že niečo príde, ak nie tak ma trafí asi ak mi príde, tak napíšem sem.
@jebazneba aha okej diiiky jasne tak nejdem tam ja volat teda lebo som chcela volat ze ci to uz posielali, pockam este do konca tyzdna boze trva im to tiez ja som si kukla tie veci na matiku, a akoze nieje to sranda:/
@333xander jop, ja mam 14, na ake pismeno sa ti zacina priezvysko?? lebo akoze by ma zaujmalo podla coho to rozhadzuju.... lebo piatok som necakala fakt
Predám skrípt na prijímacie konanie (FM UK v Bratislave) Skriptá z matematiky : Riešené matematické úlohy z prijímacích skúšok 2002-2007 a 2008 - 2011. Anglický jazyk: Writing tasks, reading texts and exercises on vocabulary and grammar. 22 € + poštovné Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
no ja to potrebujem vediet lebo mam ten tyzden este ine veci a potrebujem si to zariadit tak som nervozna:/