Fakulta medzinárodných vzťahov EUBA alebo Medzinárodné podnikanie s agrárnymi komoditami SPU
Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, ze na ktorú školu sa viac oplatí ísť študovať? Chodim do 4. ročníka na OA, mám dobré známky, zaujíma ma aj účtovníctvo, ale aj celkovo ekonomika ako odbor, a hlavne som dobrá v cudzích jazykoch (1.komentár)
Čiže práve vďaka tým cudzím jazykom som vybrala tieto odbory, ale mám dojem že na EUBA berú jazyky silnejšie (teda aspoň na papieri), keďže sú tam 2 jazyky na B2 a jeden na B1. Z toho anglinu mama C1 nemcinu B1 a ako treti by som si vybrala rustinu. A na SPU, ak som to dobre pochopila je iba 1 cudzi jazyk, hoci na stranke je pisane ze sa tam kona inteznivna vyucba cudzich jazykov,alebo nieco v tomto zmysle.
Ja by som asi radsej isla na EUBA, aj kvoli jazykom, ale aj celkovo kvalita školy je asi lepšia, podla mojho nazoru, ale zase som od Nitry, a ked idem na SPU tak by to bolo ovela jednoduchsie, co sa tyka cestovania, a nemusela by som byt na internate ako na EUBA, a ani neviem ci by sa mi oplatilo trepat do BA.
A aj prijmacky by som na SPU mala jednoduchsie, lebo priemer mam pod 1,5 cize teoreticky by ma mohli prijat bez prijimacich skusok, a na EUBA by som musela robit prijimacky z anglictiny a tento rok uz nie z matiky, ale zo "vseobecnych studijnych predpokladov".
Keď tam chodíte,alebo ste tam chodili tak rada by som si vypocula vase nazory. Ďakujem vopred za odpovede!
@nancyy No, trafila si do cierneho, lebo prave matiky, štatistiky a týchto predmetov sa bojim, lebo na strednej mame iba 2 hodiny tyzdenne, a ani to nema nic spolocne ani s prijimackami, ani s s celym univezritnym ucivom ako to pocujem od ucitelov. a poznám jednu babu, ktorá isla z gymnazia na tuto fakultu, teraz je prvacka, vzdy bola dobra z matiky a stazuje sa ze to je prave najtazsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Ja by som asi radsej isla na EUBA, aj kvoli jazykom, ale aj celkovo kvalita školy je asi lepšia, podla mojho nazoru, ale zase som od Nitry, a ked idem na SPU tak by to bolo ovela jednoduchsie, co sa tyka cestovania, a nemusela by som byt na internate ako na EUBA, a ani neviem ci by sa mi oplatilo trepat do BA.
A aj prijmacky by som na SPU mala jednoduchsie, lebo priemer mam pod 1,5 cize teoreticky by ma mohli prijat bez prijimacich skusok, a na EUBA by som musela robit prijimacky z anglictiny a tento rok uz nie z matiky, ale zo "vseobecnych studijnych predpokladov".
Keď tam chodíte,alebo ste tam chodili tak rada by som si vypocula vase nazory. Ďakujem vopred za odpovede!