sry za OFF topic, ale aby som nemusel zakladať zbytočnú tému chcel som sa spýtať čo robiť keď ma prijali na VŚ, treba sa ísť zapísať alebo ako to vlastne je ? Na ich stránke som nenašiel nič jedine že by som tam zavolal www.tuzvo.sk
@efemera ahoj..ja som si tiez davala prihlasku na prirodovedecku...(matematika, a ty co?) a tiez mi este nic neprislo a zacinam byt dost nervozna z toho...
@654lenuska456 no mne ak nedojde do zajtra, tak im tam volam,lebo na inu skolu mam do stredy poslat navrATku a zaplatit za tu studensku kartu...takze na mna cas az moc tlaci :/
@efemera ...ja toto iste...do KE uz je zapis..a z BB mi este nic neprislo...ale do KE ist nechcem...len do BB....aa volat asi uz budem tiez,..aspon sa informovat, ze kedy sa to chystaju posielat...ci mi dosli tam vysvecka atd...
@efemera ja mam zase KE blizsie...ale nechcem byt tak bllizko domov ... ja nvm...pockam tak do stredy... a potom volam...sak mne este ani z KE nic neprislo a tam jezapis uz 12.7....aa ty tiez, keby si volala, napis ze co a ako...aleebo ked ti uz nieco pride...a vlastne aky odbor si si davala v BB?
no mne uz z KE prislo...minuly tyzden...no jasne,ze napisem...ja tiez v stredu volam ak nic nedojde,lebo do stvrtka mam poslat navratku tam...v oboch mam učit. AJ-BIO...a ty co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov