niekedy na konci zivota mnohi zistia, ze rodicia boli v ich zivote skutočne najblizsimi ludmi, najvacsou oporou i najlepsimi priatelmi a jediní im nikdy "vazne" neublizili. takze este nebilancuj. bez rodičov by si tu nebola.
aktualne som s otcom na noze tak nie...ja ho neznasam...spravim 6 skusok za sebou na prvykrat a ma to v pici a tu 7. neurobim a hned do man picuje ze som debil...niekedy ho mam chut zabit
Áno, možno neskôr si uvedomíte prečo Vám toto a toto zakazovali! PRečo Vám nedovolili ísť večer na Disktéku do krčmi. Pretože aj Vý keď budete Rodičia budete toto idté robiť, pretože rodič sa o dieťa bojí.
Nieco som aj ja podobne ale nie je to tak hrozné je rozdiel keď rodicia maju vysoku alebo nemaju. Moji nemaju ale pochopili ze to nie je prechadzka ruzovou zahradou
u mňa je to tak ito, mama je celkom fajn, ale otec je kokot
správa sa ako keby bol na svete len on, ak niečo urobí zle, zvaluje to na iných, s takým človekom sa ťažko vychádza, každého osočuje, radšej sa ním ani nerozprávam, iba čo musím alebo ak sa ním hádam
moji rodicia su skveli obcas sa dopustaju celej rady chyb a preslapov, ked vo mne vyvolaju obsedantnu tuzbu zaliezt naspat do maternice ale inac si rozumieme a kym udrzia na uzde svoje prorodicovske ego, fantasticky si sedime
Nech sa už vaši rodiačia voči vám zachovali ako koľvek stále sú to vaši rodičia a nemali by ste sa o nich takto neúctivo vyjadrovať. Každý robi chyby a nevravte, že vy nie. "Kto je bez viny nech prvý hodí kameňom."
Pelly, ja tiež môžem povedať, že moji rodičia sú rozdielní. A ak si myslíš, že budem mať rada alkoholika, ktorí nič iné nerobí len ma uráža kade chodí, tak by som sa musela zblázniť... mama tiež nie je dokonalá, ale určite prístupnejšia ako otec...
Netvrdím, že tí moji sú 100% dokonalí, ale sú to moji rodičia. Dali mi život a vychovávajú ma aj keď je to často nie podľa mojich predstáv, zaslúžia si úctu. Každý robí chyby...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nieco som aj ja podobne ale nie je to tak hrozné je rozdiel keď rodicia maju vysoku alebo nemaju. Moji nemaju ale pochopili ze to nie je prechadzka ruzovou zahradou
správa sa ako keby bol na svete len on, ak niečo urobí zle, zvaluje to na iných, s takým človekom sa ťažko vychádza, každého osočuje, radšej sa ním ani nerozprávam, iba čo musím alebo ak sa ním hádam
Ale nie..ved niekedy ani neviem ze ich mam
viem,ze je to z jedneho uhla pohladu spravne, ale ked uz si musim odrabat skolsky vylet...
ALE!!!!moj nebio "otec" (komercne ho volame Bib ) je uplne uzasny....spravodlivy,komicky a vie si aj udrzat poriadok...great!...