prave som videl film Inkhearth, a aj ked zo zaciatku mi prisiel trosku nudny, taky typ ako harry potter neskor ako prisiel na scenu dustfinger to bolo fajn... neporadite mi nejaky film na podobny styl ako Inkhearth, Stardust, LotR? alebo kludne aj neja
yop yop..stary dobry votrelec je uzasny..hoci som to videl uz nespocetne krat vzdy mi beha po chrbte mraz pri niektorych scenach ...za zmienku stoji urcite aj terminator..terminator 2,..gremlins bolo fajne ..a z tych novsich...mmm dajako ma nic nenapada ..
vecsinu z toho som uz videl, zatial ma zaujal immortel a este pozrem co je zac ten Terry Pratchet ...a votrelec mozno bol zaujimavy pre par ludi ale mna striekajuca krv a litre slizu uz proste nejak nelakaju
este tak rozmyslam nad tou narniou.. nebolo to ale az prilis take rozpravkove? ved viete ako harry potter (hlavne prvy) ze vsetko konci happyendom a tak
Terry Pratchet su knihy (seria Uzasna Zemeplocha napr.)...ale tusim natocili aj film (Hogfather?)...ale ako fantasy je to super hlave Mrakoplas/Vetroplas
ak chces poradit nejake dobre fantasy/sci-fi knihy povedz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Eragon - také fantasy na spôsob dračieho srdca a pana prstenov
Narnia
este tak rozmyslam nad tou narniou.. nebolo to ale az prilis take rozpravkove? ved viete ako harry potter (hlavne prvy) ze vsetko konci happyendom a tak
dik za posty
ak chces poradit nejake dobre fantasy/sci-fi knihy povedz