neznášam fantasy nechapem jak to može niekoho baviť nejake vymyslené blbôstky.. no ten Harry sa ešte dá aj tí Piráti ale to ostatné fakt ne ja mam rada trilery
@lenkaska1 Skús si pozrieť niečo ako Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008), Čarodějův učeň a také podobné ak potom povieš že Fantasy je blud tak ok (ak si to už nevidela lebo sú to dosť známe filmy)
@lado212 pozri, jedine keby to malo trilerovú zápletku, ale myslím že taký Pán prsteňov, to je typické fantasy nie? A aj Narnia? No tie filmy sa mi nepáčili.. teda hlavne ten Pán Prsteňov. Čarodejov učeň šiel minule v telke ale sme kukali niečo iné. Ja mám rada trilery kde vystupujú reálne postavy. A mám ešte rada katastrofické ale to je iba moja úchylka ináč sú top u mňa trilery
@lenkaska1 Nevieš čo je dobre ale nie tak katastrofické to mám rad aj ja to je fajn tak každý ma rád to svoje no ale nepoznám veľa ľudí ktorý majú podobný názor na žánre ako ty
@lado212 tak si spoznal. teda ja fakt nemôžem toho pána prstenov, je to na mna prilis komplikovane neviem to pochopiť a grcám z tých netvorov trilery su super napinave a vystupuju tam realne postavy. Dramy su strasne smutne a dramaticke preto ich tiež nemôžem pozerať, lebo ešte aj pri pozerani filmu by som sa trapila. samorejme su vynimky, ktore si určite rada pozriem určite Titanic milujem
Já akoˇze móžem iba odporučiť : Sucker punch, Drákula (z roku 1992 ten je najlepší), Atramentové srdce, Faunov labyrint (ten je asi podľa mňa naj), Čarodejky z Eastwicku (staré no dobré), Súboj Titanov (ten nový), Královna prokletých, Červená čiapočka (ten novo natočený film), Koralína a svet za tajnými dverami (síce nie film ale fajn pribeh a ani nepoznať že je to robené po záberoch), Bacha kouše (je to zároveň aj horror) a to je asi všetko čo ti odporúčim ja a keď chceš tieto filmy môžem ti ich aj poslať .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
alebo si pozri rozne rebricky najlepsich fantasy filmov.
tu je csfd:
» www.csfd.cz/zebricky/specif...
a tu imdb:
» www.imdb.com/chart/fantasy...
» www.csfd.cz/film/42136-cest...
Ale tak toto je naozaj animovaná rozprávka, ale nádherná.
» www.csfd.cz/film/135983-kar...
» www.csfd.cz/film/4871-v-kuz...
no a skus X-menov, Thora alebo Underworld, to by sa ti ešte mohlo pačiť aj ked neviem či to možno zaradiť medzi fantasy
Pan Prstenov
Cesta do stredu Zeme
Noznicovoruky Edward!!!
Gulliverove cesty