Je to fantázia autorov,alebo to naozaj prežili? Tie texty,ako chapem napríklad tí z good charlotte píšu o tom,ako im v detstve chýbal otec a ako ich opustil ale čo také pesničky o láskeod simple plan? alebo sum 41?
no ja si myslim ze mnohe pesnicky co spievaju napr SP alebo GCH su skutocne a preto sa mi pacia..ved napr.od SP Your love is a lie...je pravdiva...bubenika z kapely podvadzala frajerka tak sa takto pomstil...
texty napriklad simple plan su pisane nimi....spewakom a bubenikom kazdy jeden z nix,.... a uz tu bolo spomenute napr your love is a lie je od chucka (bubenika)kt. podwadzala frajerka...alebo save you je napisana Pierrom (spevakom) a je o rakovine kt. mal jeho brat... cize su naozaj prezite wsetky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aj ked je to eln o trosku menej sračkové.....
Či je ten spevák alebo skupina dobrá či zlá - všetkým ide len o peniaze - a vtedy si vie človek povymýšlať naozaj všeličo.
co uz nesudim, je mi to jedno, zostavam pri mojej hudbe..
sranda kde beru texty napriklad Strapping Young Lad alebo Karpina