Chcela by som sa opýtať na váš názor ,čo si myslíte o dievčenskej izbe,ktorá má steny malinovo ružové, v nej je nábytok zo svetlého dreva a nad komodou a posteľou je nalepený čierny jemný ornament. Je to podľa vás moderná izba pre ,,tínedžerku,,?? Alebo a
Čo si mám o tom myslieť? Ja takú izbu nemám a tým to hasne. Ten kto takú izbu má, tak sa mu zjavne páči a myslím, že je mu absolútne u riti, či je to moderné alebo nie, proste sa mu to páči a koniec.
aj ja si myslím že to je každého individuálna záležitosť, každý má rád niečo iné, ale ta izba, ktorú si opisovala by sa mne páčila .... momentálne mame so segrou modro- žltú izbu ...ale plánujeme ju namľovať na ružovo.... niekomu to príde divné ale nám sa ružová páči
Jasné,že som zvedavá na váš názor,ale aj budem povďačná za vaše nápady.Aby sme sa mohli trošku inšpirovať,nakoľko neviem,čo takých báb momentálne ,,letí,,. A že niekto bude farbu kritizovať???Nevadí,každý má svoj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale toto je nesmierne individuálna záležitosť