Ahojte , mam problém.Moje prirodzené vlasy boli blond ale asi 5 rôznych odtieňov, a chcela som si prefarbiť na hnedo-ryšavú farbu ... tak sme taký kúpili červenejší odtieň v tom že to nechytí až tak dobre a nebudem mať červené vlasy, ale ono to predsa len
cerveny sampon sa mi vymyva uz asi pol roka ... a to som mala hnedo-cierne vlasy ... takze vazne chod radsej ku kadernicke ... lebo to len tak nezmyjes xP ...
ccela by som mat tu odvahu aby som si dala CERVENY sampon na vlasy ked som BLONDINKA... boze nechapem ako to niekto moze urobit... urcite by som sla ku kadernicke si to dat urobit
btw dufam ze to bolo Palette lebo ak hej tak to budes mat aj v hrobe stale na hlave
mne sa stalo niečo pdoobné ja som sa farbila asi 3 mesiace na červeno (ale trvácnou) a už ma to omrzelo tak som si kúpila hnedo ryšavú farbu a ešte viac červenšie ich mám lebo mi ich tá farba zosvetlila (
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
chod ku kadernicke
takže to, čo máš na hlave ty určite nie je až také hrozné
ale tak... choď ku kaderníčke a ona ti zafarbí
btw dufam ze to bolo Palette lebo ak hej tak to budes mat aj v hrobe stale na hlave
doma sa toho nezbavíš bez peroxidu poriadneho