Zdravím, chcem sa opýtať, či si môžem farbiť vlasy, ak som si prd týždňom farbila, ale bohužiaľ niekto v obchode sa nudil a namiesto hnedej som vyšla čierna, hneď po 10-15minútach som sa snažila všetko zmyť z hlavy, ale ostalo to ako prikované, umývam vla
no ak je to čierne tak asi pomôže len zosvetľovať, čo ti zničí vlasy....radšej ešte vyčkaj zo dva týždne, či sa tá farba nevymyje...mne tmavohnedá tiež chytila na čiernu a až tak po mesiaci bola tmavohnedá...
@synekdocha to hej, ale ja som si kúpila hnedú, lebo iked mám 16, strácam pigment, šedivejem doslova, tak som si chcela zafarbiť nech to nie je vidno, a tu zrazu po 10minútach tmavnem, no rýchlo som umyla, ale som totálne čierna...niekto v obchode sa asi nudil a vymeniť tubičky..
@nixxina také ako na fotke, taká trocha svetlejšia hnedá, ale farbila som si ich do červena niekedy, bola som tmavá zrzka, ale pred týmto incidentom som mala presne také hnedé ako na fotke
ak si si kupila čokoladovo hnedu, samozrejme že tá vždy chytí uplne na čierno, všetky hnedé chytia tak o odtien tmavšie ako na obrázku....nechaj si to tak po čase sa to vymyje....ja som si kedysi nafarbila vlasy už po dvoch dnoch ale nemám ich nejak zničené...
@moccacino rozumiem, sviňa na tom je, že som mala studenú/trvalú (neviem ako to voláte) pol roka dozadu, takže tie vlasy sa práve najlepšie nemaj a týmto som ich určite zaklincovala..
ako nieze by som ta sla strasit ale s palette ti pomoze len kadernicka... ja ked som ju nehala vyrastat tak ta cierna s ami drzi doteraz na koncekoch spred dvoch rokov este xD
@decass vitaj vo svete farieb nikto sa nenudil, proste to tie farby tak chytajú .. ja som si kupovala "svetlohnedú" farbu a stále mi to nafarbilo hlavu na čierno
ja keď som si ešte farbievala vlasy , tak som si ich farbila na čierno ale používala som na to tmavo hnedú alebo stredne hnedú farbu a vždy chytili na čierno, takže tie hnedé niektoré bývajú dosť tmavé.. ani si nemusela mať vnútro vymenené.
@synekdocha citrón, dobre, ale vajco ? ja som počula o majonéze že dobre oživuje vlasy, ale ja osobne raz za týždeň ich poraidne od korienkov naolejujem alebo nakrémujem, a ku podivu pomáha to oživiť trocha vlas...ale tak teraz som fakt v koncoch, čiernu milujem ale ako farbu vlasov ju nenávidím...
@barb dobrá si ja rozmýšľam nad tým, nechcem vlasom uškodiť, ale neznesiem pohľad na seba
@bellaragazza noakočiernu akofarbu mámrada,aleteraz veľa dievčat dáva čiernu na vlasy a ja nechcem byť kopirant, ja chcem byť svoja farba, prípadne zrz nič viac..a tá čierna pri mojej (bezpigmentovej) farby pleti...tak vyzerám ako keby ma hodili do sava a potom nafarbili vlasy vieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale ak si sa farbila palette tak tu ciernu nezmyjes
mama si kupila SVETLO hnedu a mala cierne vlasy
tu farbu by nemali vyrabat
@moccacino rozumiem, sviňa na tom je, že som mala studenú/trvalú (neviem ako to voláte) pol roka dozadu, takže tie vlasy sa práve najlepšie nemaj a týmto som ich určite zaklincovala..
ako nieze by som ta sla strasit ale s palette ti pomoze len kadernicka... ja ked som ju nehala vyrastat tak ta cierna s ami drzi doteraz na koncekoch spred dvoch rokov este xD
akurat ze ja mam vdakabohu tmave vlasy prirodzene
doma s tym neurobis nic
hlavne nedávaj preroxid, kým nemusíš
Ale BTW ďakujem za rady, som zvedavá, najradšej by som sa ihneď prefarbila, ale dám na vás, ďakujem
a niekde som minule čítala niečo o vajci, ale fakt si už nie som istá, či to bolo na účel zosvetlenia a ako sa má s tým vajcom naložiť
neni to pre vlasy dobre, ale myslim ze nejako extra sa ti neznicia
@barb dobrá si ja rozmýšľam nad tým, nechcem vlasom uškodiť, ale neznesiem pohľad na seba
@bellaragazza noakočiernu akofarbu mámrada,aleteraz veľa dievčat dáva čiernu na vlasy a ja nechcem byť kopirant, ja chcem byť svoja farba, prípadne zrz nič viac..a tá čierna pri mojej (bezpigmentovej) farby pleti...tak vyzerám ako keby ma hodili do sava a potom nafarbili vlasy vieš