každá farba škodí. Pretože ak aj jedna menej, tak si ju budeš opakovane dávať aby si nemala odrastené končeky a časom si zničíš vlasy tak či tak. Nefarbi sa.
pokusil som sa pred 2 rokmi farbit vlasy, a vysledok bol v pohode až tak,že kadernička ani nevedela že mam farbene vlasy. samozrejme som zvolil prirodzeny otien hnedej,len škoda že som si nezapametal presne o aky otien ide lebo druhy pokus už bol menej uspešny. to viete,ked fake ujo už ma sem tam šediny tak treba s tym niečo robyt nie?
keď si vlasy nafarbíš na hnedo, tak si nevšimneš žiadny rozdiel, že by si ich mala poškodené... horšie to už je, ak sa niekto odfarbí na blond, vtedy sa vlasy zvyknú veeeľmi zničiť
mňa mamka farbí už asi od 12tich už som mala asi šetky normálne farby (nie kriklavé-tie sú drahé ) a mám dosť zničené vlasy, som ich mala objemné a teraz už nie, a končeky sa mi lámu a rozdvojujú aj keď si ich dám podstrihnúť zachvýlu ich mám zase také. :´(
@claudiee zahod ju, tieto farby sa skušaju na zvieratách... A je to nezdravé, ked som chodil do školy, spolužiačke sa spravila pleš lebo si zafarbila vlasy...
Ked si nafarbis len raz tak to neuskodi, tie co su bez amoniaku alebo nejake tie take "setrnee", praveze mne sa zdalo ze to pomoze ku kvalite, aj spoluziacke sa to zdalo.. ale ked sa to uz prehana a farbi casto, alebo take ze peroxid a velmi velka zmena (cierne/blond) tak to uz skodi... aspon tak si myslim... ale najhorsie je ze ked si to rozmyslis cakat kym to odrastie alebo furt dofarbovat vyrastene..otrava
Farbím si vlasy už asi od 14tich (4 roky zhruba) a vlasy mi nezredli. Ale ničiť ničí, to je jasné, ale nemyslím že je to až také katastrofálne keď sa o vlasy staráš.
Palette su celkovo dosť agresívne farby. Radsej skus nejaku od L oreal ..niektoré z nich dokonca obsahuju aj kúru pred farbením aj po farbení. Sú velmi kvalitné neobsahuju amoniak ani parabény. Síce tomu odpovedá aj cena no myslím že vlásky ti za to stoja ja som tiež experimentovala s vláskami a z vlasov po pás ( Ktoré mam odfotene v galerii) mám sice blondave vlasy ale sú krátke asi len po uši. Už som sa poučila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
jasné že farba škodí
keď si vlasy nafarbíš na hnedo, tak si nevšimneš žiadny rozdiel, že by si ich mala poškodené... horšie to už je, ak sa niekto odfarbí na blond, vtedy sa vlasy zvyknú veeeľmi zničiť