Ahojte! Mám na vás prosbu.. Chem ísť na VŠ Farmáciu.. Ale neviem kam mám ísť.. Či na farmaceutickeho laboranta, alebo na gympel.. Radšej by som šla na laboranta.. Ale odkiaľ mám väčšiu šancu sa dostať?
PS: Farmácia- ako je náročná. Ďakujem!
Kamarátka chodila za farm. laborata, teraz je na farmácii a najskôr jej prišlo všetko ťažké v prvom roku, lebo oni také veci na škole nepreberali, ale tento ročník je pre ňu malina. Jej spolužiaci z gymka to majú práve naopak a tak podľa môjho názoru, keď si pevne rozhodnutá len pre farmáciu choď za laborana ak je to kvalitná škola. Ak ešte premýšľaš nad iným smerom zvoľ gympel. A koniec-koncov je to na tebe ako sa budeš učiť modelovky, koľko hodín stráviš nad prípravou. Z oboch škôl sa tam dá dostať len treba chcieť Good Luck
na VŠ sa dostaneš z akejkoľvek školy (do KE sú relatívne jednoduché prjímačky), možno by bolo vhodnejšie aby sa vyjadrili starší, ale 1. ročník je celkom ľahký, bez komplikácií, ani učenia toľko nie je, príde mi to oveľa jednoduchšie ako gymko.
Ja sa tiež rozhodujem medzi tými školami, ale asi pojdem na gympel, učitelka mi povedala, že odtial sa dostanem ovela lahšie na výšku a j moja mama tvrdí to isté. Ona chodila na gympel a potom na VŠ Farmáciu
@fridca
Podla mna na farmaciu sa da v pohode dostat aj s laboranta. Keby si chcela ale ist na medicinu, to len z gymplu .
pS: a kam si dávaš na laboranta prihlášku ? Do akého mesta?
@mitchie369 ja to na ten odbro chodim do TT,nie je to brnkacka,ale da sa to,a uz len to,ze z gymplu ta mozu zobrat na vysku aj nemusia,pricom ked dokoncis laboranta,pracu mas istu,lebo mas zameranie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Podla mna na farmaciu sa da v pohode dostat aj s laboranta. Keby si chcela ale ist na medicinu, to len z gymplu .
pS: a kam si dávaš na laboranta prihlášku ? Do akého mesta?