Pomozte mi neviem sa rozhodnut, ci mam ist na farmaciu do Brna alebo Bratislavy...uz sa musim rozhodnut a vobec netusim ze ako...som zo Ziliny a dolezta je pre mna aj vzdialenost...
@katy666 často sa skladáme s kamarátmi na benzín a ideme autom. je to rýchlejšie, pohodlnejšie a lacnejšie. aj na univerzitnom fóre sa často nájde niekto, kto hľadá spolucestujúceho do auta. nie je problém sa voziť aj inak ako autobusom.
no mne niektorí vraveli, že tam v Brne - teda nielen tam ale asi všade v Čechách, budeš na farmáciu robiť skúšky a neviem, či tam v Čechách na to nemajú už na stredných nejakú predprípravu čo mi vraveli, takže z tohto hľadiska si myslím, že Bratislava je lepšia alternatíva.
avšak ak pozeráš na celkovú atmosféru a to čo ti tá krajina alebo mesto môže ponúknuť skús to Brno. osobne si myslím, že Brno je v ktorýchkoľvek sférach lepšie ako Bratislava lenže s farmáciou tam si nie som až tak istý.
inak lepšie ako v BA to máš ešte v Košiciach, kde je lepšia vybavenosť školy.
No ja som prijata na farmaciu aj do BA aj KE aj Brna....Ke vylucujem ja si myslim ze tam to nema uroven aj na prijimackach tam mali chaos...ale neviem s arozhodnut medzi Brnom a BA
katy666 : ja chodim do brna stale na prazdniny a je to uzasne mesto ,aj preto by som chcela ist studovat farmaciu d brna ako do bratislavy .A ze vraj v cesku proste tych zahranicnych studentov si viac vazia ako na slovensku ,neviem ,oc je na tom pravdy,ale tak som sa dozvedela.A este katy666 mas uzasne stastie ,ze si prijata do vsetkych troch -moj sen aby ma prijali vsade a ja si mohla potom vybrat .A ak sa ta mozem opytat, robila si prijimacky v brne, braTISLAVE AJ KOSICIACH? a ako si sa na to pripravovala? hlavne do brna,lebo tam vraj su strasne tazke prijimacky a to aj kvoli tomu,ze na skuzkach je aj fyzika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
keď už pre nič iné (hoci dôvodov je podľa mňa veľmi veľa), tak pre to, že je lacnejšie na život ako BA.
a tie autobusy nie sú až tak zlé
avšak ak pozeráš na celkovú atmosféru a to čo ti tá krajina alebo mesto môže ponúknuť skús to Brno. osobne si myslím, že Brno je v ktorýchkoľvek sférach lepšie ako Bratislava lenže s farmáciou tam si nie som až tak istý.
inak lepšie ako v BA to máš ešte v Košiciach, kde je lepšia vybavenosť školy.