no aj ja by som sa rada nieco dozvedela,ja zhanam tie knihy na prijimacie skusky a neviem kam mam ist na pripavny kurz ci do brna,kosic ,ci bratislavy .Ak niekto moze pomoct svojimi skusenostami,tak budem rada
Na kurzy je zbytočné chodiť, je to vydržiavanie,stači si zakupiť knižky do KE ta to vyjde na 20E...chemia a biola, pritom z bioly boli na prijimackach tie iste otazky ako v knihe a chemia len s mensimi obmenami Do Bratislavy som sa pripravovala tyzden, takisto si treba zakupit subor otazky na prijimacky, ja som ich mala od spoluziacky, otazky su vygenerovane presne zo skript, daju sa zakupit na fakulte za jednu das 16,6E ja som sa ucila len z tych knih, spoluziaci co dali za kurzy tisice korun(nechce sa mi to prepocitavat na eura mali menej bodov nez ja..takze sa to neoplati, zaibstaraj si podklady a mas vyhrane
ahojte ,teraz prvykrat pocujem ,ze na farmacii je matematika.Ako je to vobec mozne? Ludia ja sa tiez bojim,pretoze idem do stvrtaku na gympli a chcela by som ist maturovat z angliny, neminy,slj, chemie a biologie ...som rozmyslala ,ze si dam aj fyziku,ale to by som bola total sialaena a urcite by som to nezvladala .nemate nahodou tie testovacia knihy ,tych 3000 otazok z chemie a bio?
Je tam matika ale len jeden semester, to preto aby si sa mala z coho odrazit , nejake zaklady, viac ti poviem az po absolvovani ja mam tie otazky od spoluziacky pozicane este som jej to nevratila, ale viem ze ich chce predat, no neviem ci uz ma kupca
ahojte, ja by som si tiez chcela dat prihlasku na farmaciu, ale neviem ci ma zoberu, biologia ma bavi ale chemia vobec nie a neviem ci by som ju tam zvladla..nejdem ani maturovat z CH, ale chodim na gymnazium.. je moc tazka?a prijimacky su ake?
z matematiky tam vobec nie su zaklady, je to dost narocne, ale pokial na strednej skole ovladas matiku bez problemov, tak sa da. ak ides na farmaciu, je uplne jedno z coho maturujes. pomoze ti iba ak si sa ucil/ucila pocas studia strednej skoly. pripravne kurzy velmi pomozu tym ktori sa biologii a chemii na strednej nevenovali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
tak uz ist len na zapis v septembri do Ba.