Ahojte, mám otázku a neviem na koho sa s tým obrátiť. Na stránkach farmácie Brno aj BA je napisane že podklady na prijímačky nie sú, no na bazároch je veľa ľudí čo ich predáva tak neviem, dá sa im veriť alebo ako? Ako ste sa spripravovali vy?
ideš na farmáciu do brna? a už si akože komplet naučená všetko? aj fyziku?
no, brno nemá, ale hradec králové má a väčšinou tí ľudia čo to predávajú, tak to predávajú do hradca, pretože údajne tie brnenské sú podobné, ale neviem vôbec o tom, žeby do brna boli podklady..
a bratislava, tou som sa nikdy nezaoberala, ale myslím, že oni kedysi mali podklady, ale zrušili to a nahradili to scio testami.. ale ruku do ohňa by som za to nedala
teda ja osobne sa žiadne otázky naspamäť učiť nebudem a nemám žiadne podklady, iba si prejdem tie z hradca aby som mala nejakú šajnu že ako veci fungujú
Študujem na farmačke v Brne. Ako už boli spomínané, BA podklady sú spred niekoľkých rokov, teraz ťa vezmú len vďaka sciu alebo na priemer, podklady do Brna nie sú, budú to pravdepodobne podklady do Hradca alebo staršie na veterinu poprípade na medinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
no, brno nemá, ale hradec králové má a väčšinou tí ľudia čo to predávajú, tak to predávajú do hradca, pretože údajne tie brnenské sú podobné, ale neviem vôbec o tom, žeby do brna boli podklady..
a bratislava, tou som sa nikdy nezaoberala, ale myslím, že oni kedysi mali podklady, ale zrušili to a nahradili to scio testami.. ale ruku do ohňa by som za to nedala