videla som na youtube video s Martinou a myslela som, ze zomrem z toho. ta som si vcera kukla vsetky casti, a nemozem uverit, ze ti ludia naozaj existuju a nie su to herci
nešla by som do takej show ale zabávam sa na tých skrachovancoch a keď vidím tie ženy ako sa všemožne snažia upútať pozornosť tých "farmárov" za každú cenu och, normálne nechápem jak sa môžu do takých zaľúbiť - ale však ako sa hovorí - Vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá
@iwka74 a sak aj to boli taky kkti v tom rozvedeny zo zavazkami bola to moja najoblubenejsia relacia a teraz nou je zas toto tak sa nasmejem len malokedy ako ked pozeram farmarov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
inak tu reality show nepozeram, ale asi si pozriem par casti v archive ked som videla video na YT s Martinkou
uz by som na tom musela byt velmi zle, aby som isla do takejto show
eeej tvojho andela takato si ty
D
Lady Nedogabaná - Martina z Martina a Veselá Vieročka ..
a aby som nezabudla, farmár Marián .. sú jednoznační proste
To je monštrum žena DDDDDDDDD
@26
(Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl) (Rofl)