najviac v mobile používam messenger, je to komunikátor a dnes sú tam už takmer všetci, čiže preto ... fb ma nezaujíma, odoberám na ňom iba zopár zaujímavých stránok inak nič ... a sem tam zdielam kamošom na nastenku vtipne videa
omylom som klikla na fb app ale chcela som na messenger...
no a prečo? pretože aj tak väčšinou na fb nič nerobím len čítam správy... odkedy mám messenger tak chodím na FB už len keď som na pc a aj to si tam väčšinou len píšem... u mňa moc FB nezohráva dôležitú úlohu...nie som ten typ ktorý by žil facebookom a pridával tam každých 5 čo robí, milión fotiek a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no a prečo? pretože aj tak väčšinou na fb nič nerobím len čítam správy... odkedy mám messenger tak chodím na FB už len keď som na pc a aj to si tam väčšinou len píšem... u mňa moc FB nezohráva dôležitú úlohu...nie som ten typ ktorý by žil facebookom a pridával tam každých 5 čo robí, milión fotiek a pod.