No joo, ďalšia moja otázka na tému FB.... je možné, že keď niekoho, teda nejakého priateľa mám vypnutého v chate, tak bude mu ukazovať kedy som naposledy bola na FB?? Myslím tie minútky, ktoré sa píšu za menom v chate....
@infinite dobrý napad.. lenže tie minutky sa zobrazuju len pri používani FB v telefone a tablete nie?? a ked moje kamošky použivaju PC, tak čo potom? DDD
Ak pouzivas notebook, tak tam sa tie casy druhym ludom podla mna neukazuju.. Ale podla mna riesis nepodstatne veci, ak mas nejaky problem s tou osobou, tak si to radsej vydiskutuj
Ja som na FB takmer vždy cez mobil.. a zobrazuje mi čas "active __ minutes/hours ago" aj u ľudí, ktorí na fb cez mobil nechodievajú nikdy (napr. môj frajer)
a ešte jeden postreh: keď si s niekým vypnem chat, je to super "stalkovcia featúra" - mne je jasné, či je dotyčná osoba aktívna, lebo "active 3 seconds ago" hovorí za všetko takže mne cez mobil to ukazuje, aj u ľudí ktorí sú na fb cez počítač, nie iba cez mobil
@sarita621 popravde, toto som si nie istá.. asi nie, lebo neviem o tom, že by si ma niekto dával offline, preto som to nekontrolovala (a ani ten fakt nepovažujem za dôležitý)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a ešte jeden postreh: keď si s niekým vypnem chat, je to super "stalkovcia featúra" - mne je jasné, či je dotyčná osoba aktívna, lebo "active 3 seconds ago" hovorí za všetko takže mne cez mobil to ukazuje, aj u ľudí ktorí sú na fb cez počítač, nie iba cez mobil
ano, ja to vidim kedy bola holka aktivna takze vidno aj teba